Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “CARMAP” ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

I. ΓΕΝΙΚΑ

Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα carmap (εφεξής η “Πλατφόρμα”), που λειτουργεί τόσο στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.carmap.gr (ο “Δικτυακός Τόπος”) όσο και ως εφαρμογή κινητών (mobile app), που είναι διαθέσιμη για μεταφόρτωση (download) σε συμβατές ηλεκτρονικές συσκευές από διάφορα mobile stores που καθορίζουμε κατά καιρούς (η “Εφαρμογή”). Η Πλατφόρμα, ο Δικτυακός Τόπος και η Εφαρμογή ανήκουν στην ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΑ-Χ. Ι.Κ.Ε.» που εδρεύει στην Κομοτηνή, επί της οδού Μεραρχίας Σερρών αριθ. 52, με ΑΦΜ 801608236, Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 160048911000 και τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο: 2103008087, λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή, πλην αργιών και ώρες 09:00 έως 17:00, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) (εφεξής η “Εταιρεία”, “εμείς”, “εμάς”, “μας”).

Μέσω της Πλατφόρμας δύνανται, αφενός μεν, επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελληνική επικράτεια και παρέχουν προϊόντα/υπηρεσίες αναφορικά με το όχημα, τον/την οδηγό και την μετακίνηση, να προβάλουν, κατόπιν εγγραφής τους - δημιουργίας λογαριασμού στην Πλατφόρμα  (καλούμενες εφεξής οι “Επιχειρήσεις”, “εσείς”, “εσάς”, “σας”), το όνομα, την κατηγορία από αυτές που παρατίθενται στην Πλατφόρμα στην οποία εμπίπτουν, και το τηλέφωνο επικοινωνίας της επιχείρησής τους, τους τρόπους πληρωμής που δέχονται, καθώς και πρόσθετα στοιχεία που αφορούν σε αυτές (όπως, ενδεικτικά, λίστα υπηρεσιών που παρέχουν, ωράριο λειτουργίας τους, εικόνες/σύνδεσμο(ους) βίντεο αναρτημένου(ων) στο YouTube ή/και στο Vimeo, προσφορές, δυνατότητα online προγραμματισμού ραντεβού, κ.λπ.) ανάλογα με το συνδρομητικό πακέτο που θα επιλέγουν (εφεξής η “Υπηρεσία Προβολής”), αφετέρου δε, χρήστες αυτής εν γένει να βρουν την Επιχείρηση που διαθέτει τα προϊόντα/υπηρεσίες που αναζητούν (εφεξής η “Υπηρεσία Εύρεσης Επιχείρησης”), ή και, κατόπιν εγγραφής τους – δημιουργίας λογαριασμού στην Πλατφόρμα (καλούμενοι εφεξής οι “Εγγεγραμμένοι Χρήστες”, “εσείς”, “εσάς”, “σας”), να αξιολογούν τις Επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάχθηκαν (εφεξής η “Υπηρεσία Αξιολόγησης”), ή και εφόσον είναι κάτοχοι αυτοκινήτου οχήματος (επιβατηγού, λεωφορείου ή φορτηγού, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης), τρίτροχου οχήματος, μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλέτας (καλούμενων εφεξής το καθένα ως το “Όχημα”), στο πλαίσιο συνδρομής (καλούμενοι εφεξής οι “Συνδρομητές Χρήστες”, “εσείς”, “εσάς”, “σας”), να κλείνουν online ραντεβού για επίσκεψη στην Επιχείρηση που έχει επιλέξει προβολή με δυνατότητα online προγραμματισμού ραντεβού (εφεξής η “Υπηρεσία Ραντεβού”) και να καταχωρούν και διατηρούν ηλεκτρονικά ιστορικό με στοιχεία (π.χ. ΚΤΕΟ, ασφάλεια, κ.λπ.) – ενέργειες (π.χ. ανεφοδιασμό καυσίμων, πλύσιμο, κ.λπ.) - επισκευές του Οχήματός τους από οποιαδήποτε επιχείρηση (εγγεγραμμένη ή μη στην Πλατφόρμα) (εφεξής η “Υπηρεσία Vehicle Book”).

Για την περιήγηση στην Πλατφόρμα ή/και την χρήση της Υπηρεσίας Εύρεσης Επιχείρησης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή οποιασδήποτε συσκευής έξυπνου κινητού τηλεφώνου, από οποιονδήποτε χρήστη, δεν απαιτείται εγγραφή ούτε συνδρομή.

Ο ρόλος της Εταιρείας περιορίζεται αυστηρά και μόνον στην προβολή - προώθηση των Επιχειρήσεων στην Πλατφόρμα, στη διαμεσολάβηση για το κλείσιμο online ραντεβού μεταξύ Επιχείρησης που έχει επιλέξει πακέτο προβολής με δυνατότητα online ραντεβού και Συνδρομητή Χρήστη που επιθυμεί να την επισκεφθεί, και στην online φιλοξενία στοιχείων/πληροφοριών που θα καταχωρεί ο Συνδρομητής Χρήστης ή/και η Επιχείρηση που αυτός επισκέπτεται αναφορικά με την επισκευή καταχωρημένου στο λογαριασμό του Οχήματος. Η Πλατφόρμα αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαδικτυακό εργαλείο και η Εταιρεία δεν εκπροσωπεί /δεν αντιπροσωπεύει /δεν συνδέεται με σχέση πρόστησης με καμία Επιχείρηση, ούτε παρέχει η ίδια ανάλογες με αυτές υπηρεσίες. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει και ουδεμία απολύτως εγγύηση παρέχει αναφορικά με την ακρίβεια, καταλληλότητα και επάρκεια των στοιχείων που προβάλει η κάθε Επιχείρηση στην Πλατφόρμα, την ποιότητα, πληρότητα και αξιοπιστία των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν, την ανταπόκριση τους στις ανάγκες/προσδοκίες των χρηστών, και την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αξιολογήσεων που υποβάλλουν οι Εγγεγραμμένοι και Συνδρομητές Χρήστες ως προς αυτές. Η Εταιρεία δεν συμμετέχει στη συμφωνία που συνάπτεται για το ραντεβού μεταξύ Επιχείρησης και Συνδρομητή Χρήστη, καθώς ο Συνδρομητής Χρήστης συμβάλλεται απευθείας με την Επιχείρηση που επιλέγει, ούτε εμπλέκεται στην επίσκεψη εν γένει οιουδήποτε χρήστη της Πλατφόρμας σε Επιχείρηση, και ως εκ τούτου η Εταιρεία, οι εκπρόσωποι, ο εργαζόμενοι και οι βοηθοί της δεν ευθύνονται για την τυχόν καθυστερημένη ή μη πραγματοποίηση ραντεβού, τη μη προσήκουσα εκπλήρωση εκ μέρους της Επιχείρησης ή/και Εγγεγραμμένου /Συνδρομητή Χρήστη οιασδήποτε κύριας ή παρεπόμενης υποχρέωσής τους, την πώληση ελαττωματικού προϊόντος / παροχή ελαττωματικής υπηρεσίας εκ μέρους Επιχείρησης, τη ζημία πάσης φύσεως που τυχόν προκύψει στο πλαίσιο ή επ’ αφορμή της επίσκεψης χρήστη στην Επιχείρηση ή/και της επισκευής του Οχήματος Συνδρομητή Χρήστη από αυτήν. Η Εταιρεία ουδέν έλεγχο και ουδεμία ευθύνη έχει για τη συμπεριφορά των Επιχειρήσεων, των Εγγεγραμμένων Χρηστών και των Συνδρομητών Χρηστών (καλούμενων εφεξής όλων από κοινού ως τα “Μέλη” και έκαστος εξ αυτών ως το “Μέλος”) και των χρηστών εν γένει της Πλατφόρμας ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

Οι ακόλουθοι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών (εφεξής οι “Όροι Χρήσης”) έχουν θεσπιστεί από την Εταιρεία για τη χρήση της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών και καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους οποίους η Εταιρεία παρέχει στους χρήστες και στα Μέλη τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, αποτελούν δε τους νομικά δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις μεταξύ αυτών και της Εταιρείας και εφαρμόζονται κάθε φορά που χρήστης πλοηγείται σε αυτή και που χρήστης ή Μέλος της αποκτά πρόσβαση σε αυτή και κάνει χρήση Υπηρεσίας/ων της ή/και οιωνδήποτε άλλων προγραμμάτων (software), υπηρεσιών, χαρακτηριστικών, λειτουργιών, περιεχομένου/ ενημερώσεων, ιστοσελίδων και υπερσυνδέσμων ή/και άλλων εφαρμογών που παρέχονται κατά καιρούς από την Εταιρεία σε συνδυασμό με την Πλατφόρμα ή/και τις Υπηρεσίες.

Η μεταφόρτωση της Εφαρμογής ή/και η πρόσβαση και η πλοήγηση οιουδήποτε χρήστη στην Πλατφόρμα είτε μέσω του  Δικτυακού Τόπου είτε μέσω της Εφαρμογής, ή/και η εγγραφή της Επιχείρησης ή του Εγγεγραμμένου Χρήστη ή του Συνδρομητή Χρήστη, αντίστοιχα, στην Πλατφόρμα, ή/και η χρήση εκ μέρους του αντίστοιχου Μέλους ή χρήστη εν γένει οιασδήποτε Υπηρεσίας, συνεπάγεται την ανάγνωση, κατανόηση και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του των παρόντων Όρων Χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Cookies και της Πολιτικής Αποδεκτών Χρήσεων που αποτελούν ενιαίο με αυτούς σύνολο), κάθε φορά δε που εισέρχεται στην Πλατφόρμα και κάνει χρήση οιασδήποτε Υπηρεσίας, επιβεβαιώνει εκ νέου τη συμφωνία του με την Εταιρεία και τους παρόντες Όρους Χρήσης. Σε περίπτωση που Επιχείρηση ή Εγγεγραμμένος/Συνδρομητής Χρήστης (καλούμενοι οι τελευταίοι από κοινού ως “Χρήστες” και έκαστος εξ αυτών ως “Χρήστης”) ή κάποιος χρήστης εν γένει διαφωνεί με οποιονδήποτε όρο ή/και με το σύνολο αυτών, οφείλει να μην κάνει χρήση καμίας εκ των Υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της Πλατφόρμας (π.χ. πλοήγηση, αναζήτηση Επιχείρησης, εγγραφή στο newsletter, κ.α.) ή και να μην προβεί σε εγγραφή του στην Πλατφόρμα ή και στη χρήση οιασδήποτε Υπηρεσίας.

Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει, διαγράφει, προσθέτει, περιορίζει μονομερώς α) τους παρόντες Όρους Χρήσης, στο σύνολό τους ή εν μέρει, β) τις Πολιτικές της, γ) οιαδήποτε εκ των Υπηρεσιών της δ) τις τεχνικές προδιαγραφές της Πλατφόρμας κ.α. (εφεξής οι «Αλλαγές») κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ή/και όταν η οποιαδήποτε αλλαγή κατά τα ανωτέρω επιβάλλεται από το νόμο. Η Εταιρεία θα ενημερώνει για τις τυχόν Αλλαγές α) τους χρήστες εν γένει της Πλατφόρμας μέσω του Δικτυακού Τόπου ή και με σχετική ειδοποίηση κατά την είσοδό τους στην Πλατφόρμα, ως αυτές θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στο Δικτυακό Τόπο και β) τα Μέλη της Πλατφόρμας ειδικότερα, μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν καταχωρημένο στο λογαριασμό τους στην Πλατφόρμα, τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την ημερομηνία θέσεως τους σε ισχύ. Η προαναφερθείσα προθεσμία προειδοποίησης των Μελών δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που η τροποποίηση γίνεται στο πλαίσιο συμμόρφωσης της Εταιρείας με νομική ή κανονιστική της υποχρέωση ή αντιμετώπισης απρόβλεπτου και επικείμενου κινδύνου και προστασίας της Πλατφόρμας ή/και των χρηστών της. Μέλος που δεν συμφωνεί με τους νέους Όρους Χρήσης ως αυτοί θα ισχύουν μετά τις Αλλαγές, δικαιούται εντός του διαστήματος από την λήψη της σχετικής ενημέρωσης από την Εταιρεία και έως την ορισθείσα ημερομηνία θέσεως των νέων Όρων Χρήσης σε ισχύ, να προβεί σε διαγραφή του λογαριασμού του σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υποενότητα II.A.3.1 ή ΙΙ.Α.3.2, αντίστοιχα, εκθέτοντας εγγράφως στην Εταιρεία ότι οι Αλλαγές αποτελούν τον λόγο της διαγραφής του. Εάν το ανωτέρω διάστημα παρέλθει άπρακτο, τεκμαίρεται ότι το Μέλος αποδέχεται τους νέους Όρους Χρήσης ως αυτοί του είχαν γνωστοποιηθεί από την Εταιρεία. Ομοίως, οποιαδήποτε ενέργεια, χρήση ή συναλλαγή χρήστη ή Μέλους στην Πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης οιασδήποτε Υπηρεσίας, μετά τις σύμφωνα με τα ανωτέρω Αλλαγές λογίζεται ως ανεπιφύλακτη εκ μέρους του αποδοχή των νέων αυτών Όρων Χρήσης.

Διευκρινίζεται ότι τυχόν Αλλαγή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν καταλαμβάνει περιστατικά ή άλλες συναλλαγές και χρήσεις της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών τις οποίες τα Μέλη έχουν ήδη διενεργήσει πριν την έναρξη ισχύος των Αλλαγών σύμφωνα με τα ανωτέρω και η Εταιρεία έχει αποδεχτεί.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης ή Μέλος επιθυμεί κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης ή τις τυχόν Αλλαγές, ή έχει κάποια διαφωνία, επιφύλαξη ή απορία σχετική με αυτά, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν τη διενέργεια οποιασδήποτε πράξης στην Πλατφόρμα. Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση χορηγηθεί από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας αναφορικά με τους Όρους Χρήσης, δεν συνιστά αντικατάσταση, υποκατάσταση ή τυχόν τροποποίηση των παρόντων Όρων Χρήσης, καθόσον παρέχεται αποκλειστικά για την παροχή βοήθειας στους χρήστες της Πλατφόρμας, οι δε Όροι Χρήσης αποτελούν τη μόνη και αποκλειστική μας συμφωνία.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών, να αναστείλει ή τερματίσει τη λειτουργία οιασδήποτε Υπηρεσίας ή και της Πλατφόρμας, ή ορισμένες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά της Πλατφόρμας ή/και των Υπηρεσιών. Η χρήση της Πλατφόρμας και οιασδήποτε Υπηρεσίας από τους χρήστες και τα Μέλη, καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή τους μέσω της Πλατφόρμας, γίνεται με δική τους αποκλειστικά πρωτοβουλία και ευθύνη. Οι χρήστες και τα Μέλη αναγνωρίζουν και κατανοούν ότι θα πρέπει να τηρούν τους όρους χρήσης του παρόχου που συνεργάζεται με τη συσκευή τους (εφεξής οι “Όροι Χρήσης Παρόχου”). Οι Όροι Χρήσης Παρόχου θεωρούνται ενσωματωμένοι στο παρόν. Αποτελεί αποκλειστική ευθύνη και υποχρέωση των χρηστών και των Μελών, αντίστοιχα, να προσδιορίσουν τους Όρους Χρήσης Παρόχου που εφαρμόζονται στη συσκευή τους.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΛΟΙ/ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΔΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Με την εγγραφή στην Πλατφόρμα και τη χρήση οιασδήποτε Υπηρεσίας, έκαστο Μέλος συναινεί ότι οποιαδήποτε αξίωσή του κατά οποιουδήποτε άλλου Μέλους ή/και τρίτου για τυχόν ενέργειες ή/και παραλείψεις τους, περιορίζεται στα πρόσωπα αυτά και ουδεμία ευθύνη καταλογίζεται στην Εταιρεία για τις ενέργειες/παραλείψεις των προσώπων αυτών.

II. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

A. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕΛΩΝ

1. Σκοπός

Η εγγραφή – δημιουργία λογαριασμού στην Πλατφόρμα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσβαση και χρήση των αντίστοιχων Υπηρεσιών που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω. Η εγγραφή και η συμμετοχή στην Πλατφόρμα ως Μέλος είναι προσωπική, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη. Έκαστο Μέλος φέρει την ευθύνη για την ακρίβεια, αλήθεια και επικαιροποίηση των δεδομένων του που καταχωρεί στην Πλατφόρμα και η Εταιρεία βασίζεται αποκλειστικώς και μόνον στις δηλώσεις του αναφορικά με τα δεδομένα και τις πληροφορίες που μας χορηγεί.

Τα προσωπικά δεδομένα που χορηγείτε κατά την εγγραφή σας, τη δημιουργία του προφίλ της Επιχείρησης, την επικαιροποίηση οιουδήποτε στοιχείου του λογαριασμού ή/και του προφίλ σας, τις συναλλαγές σας στην Πλατφόρμα και την χρήση των Υπηρεσιών της ή και στα πλαίσια αυτών, αλλά και τα δεδομένα και τις πληροφορίες που παράγονται ή διαβιβάζονται στην Πλατφόρμα από τα Μέλη, ή μέσω αυτής στα πλαίσια Υπηρεσίας, η Εταιρεία τα επεξεργάζεται στο πλαίσιο και για την παροχή σε εσάς πρόσβασης στην Πλατφόρμα και των Υπηρεσιών που έχετε επιλέξει, την ενημέρωσή σας για οτιδήποτε αφορά στο λογαριασμό σας στην Πλατφόρμα, στο Όχημα που έχετε καταχωρίσει στην Πλατφόρμα και σε νέες λειτουργίες ή υπηρεσίες στην Πλατφόρμα, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης, λαμβάνει δε τα κατάλληλα τεχνικά, οργανωτικά και νομικά μέτρα για τη διασφάλιση του απορρήτου και της προστασίας τους, τηρουμένων σε αμφότερες τις περιπτώσεις των  διατάξεων του Ν. 4624/2019 και του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, επισκεφτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης και ενιαίο σύνολο με αυτούς. Με την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεσθε πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Χρήσης στο σύνολό τους.

2. Διαδικασία Εγγραφής Μέλους

2.1. Εγγραφή Επιχείρησης

Εφόσον είστε επιχείρηση που εμπίπτει σε μία τουλάχιστον από τις κατηγορίες που παρατίθενται στην Πλατφόρμα και επιθυμείτε την χρήση της Υπηρεσίας Προβολής ή και της Υπηρεσίας Ραντεβού, αφού μελετήσετε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που διαθέτει και τις χρεώσεις έναντι των οποίων παρέχεται καθένα από τα Πακέτα (δωρεάν και Συνδρομητικά) που προσφέρονται και είναι αναρτημένα στην Πλατφόρμα στην Ενότητα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ /Συνδρομητικά Πακέτα, επιλέγετε το επιθυμητό - κατάλληλο για τις ανάγκες σας και εκκινείτε την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα εισάγοντας αρχικά την ονομασία της επιχείρησης, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που θα χρησιμοποιείτε για την είσοδο (log in) στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια δημιουργείτε το περιεκτικό ή εκτενές προφίλ σας που θα προβάλλεται στην Πλατφόρμα συμπληρώνοντας, ανάλογα πάντα με το Πακέτο που έχετε επιλέξει, τα στοιχεία που ζητούνται στη σχετική φόρμα, όπως, ενδεικτικά, την κατηγορία, το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα στοιχεία τοποθεσίας σας, τους τρόπους πληρωμής που δέχεστε, ή και την περιγραφή, το λογότυπο και την ιστοσελίδα που διαθέτει η επιχείρησή σας, ή και τα κοινωνικά δίκτυα που έχετε παρουσία, τα προϊόντα που πουλάτε - τις υπηρεσίες που παρέχετε /τιμοκατάλογό σας, το ωράριο λειτουργίας σας, ανεβάζοντας εικόνες και σύνδεσμο(ους) βίντεο αναρτημένου(ων) στο YouTube ή/και στο Vimeo, ή και τηρώντας ενημερωμένο το online ημερολόγιο με τις ημέρες και ώρες διαθεσιμότητάς σας για κλείσιμο ραντεβού μαζί σας ή και καταχωρώντας προσφορές σας.

Κατά το στάδιο αυτό της εγγραφής σας θα προβείτε και σε αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας.

Στο τέλος, συμπληρώνετε τα στοιχεία χρέωσης και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής (αυτό δεν απαιτείται εάν έχετε επιλέξει το βασικό - δωρεάν Πακέτο). Αφού ολοκληρωθεί εκ μέρους σας η καταχώριση όλων των απαραίτητων στοιχείων και η καταβολή της χρέωσης του Συνδρομητικού Πακέτου που έχετε επιλέξει (εξαιρουμένης της περίπτωσης που παρέχεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, όπου η καταβολή της χρέωσης της αντίστοιχης συνδρομής θα γίνει με το πέρας της περιόδου αυτής), η Εταιρεία, εντός ευλόγου χρόνου (κατά μέγιστο 5 εργάσιμες ημέρες) θα σας ενημερώσει με email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στην αρχή της διαδικασίας εγγραφής, είτε για την αποδοχή του αιτήματός σας και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας - έναρξη της προβολής σας στην Πλατφόρμα, αποστέλλοντας σας και το τιμολόγιο για την καταβληθείσα συνδρομή, είτε για την απόρριψή του και τους λόγους αυτής, στην οποία τελευταία αυτή περίπτωση θα σας επιστραφεί άτοκα και το ποσό της χρέωσης που είχατε καταβάλει κατά την εγγραφή σας εντός των επομένων 5 εργασίμων ημερών.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίπτει αίτημα επιχείρησης για εγγραφή – προβολή στην Πλατφόρμα σε περίπτωση που, κατά την απόλυτη κρίση της, η αντίστοιχη επιχείρηση ή/και τα καταχωρημένα από αυτήν στοιχεία δεν πληρούν οιονδήποτε εκ των όρων και των προϋποθέσεων των παρόντων Όρων Χρήσης ή/και θεωρεί ότι με την αποδοχή της θα έθετε σε κίνδυνο τη λειτουργία της Πλατφόρμας ή/και τη φήμη αυτής και της Εταιρείας, μη δικαιούμενης της εν λόγω επιχείρησης να προβάλει οιαδήποτε αξίωση (πέραν της επιστροφής της τυχόν καταβληθείσας συνδρομής) έναντι της Εταιρείας εκ του λόγου αυτού.

2.2. Εγγραφή Χρήστη

Εφόσον είστε χρήστης της Πλατφόρμας και επιθυμείτε, πέραν της Υπηρεσίας Εύρεσης Επιχείρησης, και την χρήση α) της Υπηρεσίας Αξιολόγησης ή και β) της Υπηρεσίας Ραντεβού και της Υπηρεσίας Vehicle Book για το Όχημα που κατέχετε, αφού μελετήσετε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που διαθέτει και τις χρεώσεις έναντι των οποίων παρέχεται καθένα από τα Πακέτα (δωρεάν και Συνδρομητικό) που προσφέρονται και είναι αναρτημένα στην Πλατφόρμα στην Ενότητα ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ /Συνδρομητικά Πακέτα, επιλέγετε το ανάλογο και εκκινείτε την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα.

Η εγγραφή είναι γρήγορη και απλή και γίνεται:

α) είτε μέσω Facebook ή Google, όπου η Εταιρεία επεξεργάζεται τόσα δεδομένα όσα απαιτούνται για το σκοπό της εγγραφής σας στην Πλατφόρμα (βλ. αναλυτικά Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων),

β) είτε με την εισαγωγή του ονοματεπωνύμου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) που θα χρησιμοποιείτε για την είσοδο (log in) στο λογαριασμό σας.

Κατά το στάδιο αυτό της εγγραφής σας θα προβείτε και σε αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας.

Εάν έχετε επιλέξει το Συνδρομητικό Πακέτο, συμπληρώνετε και τα στοιχεία που ζητούνται στη σχετική φόρμα αναφορικά με το Όχημα σας, όπως, ενδεικτικά, το μοντέλο, τον αριθμό πλαισίου, τον αριθμό κυκλοφορίας του, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, ημερομηνία που περάσατε τελευταία φορά service και ΚΤΕΟ /που ανανεώσατε την ασφάλεια του Οχήματός σας, κ.λπ. Τέλος, συμπληρώνετε και τα στοιχεία χρέωσης και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.

Αφού ολοκληρωθεί εκ μέρους σας η καταχώριση όλων των απαραίτητων στοιχείων ή και η καταβολή της σχετικής χρέωσης εφόσον έχετε επιλέξει Συνδρομητικό Πακέτο, η Εταιρεία, εντός ευλόγου χρόνου (κατά μέγιστο 5 εργάσιμες ημέρες) θα σας ενημερώσει με email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στην αρχή της διαδικασίας εγγραφής, για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας ως Εγγεγραμμένου ή Συνδρομητή Χρήστη αντίστοιχα, στην Πλατφόρμα και την πρόσβαση σας στις Υπηρεσίες που εμπίπτουν στο Πακέτο που έχετε επιλέξει, αποστέλλοντας σας και το σχετικό φορολογικό παραστατικό για την καταβληθείσα συνδρομή.

2.3. Δήλωση – Υποχρέωση Μελών

Αναφορικά με την εγγραφή, το προφίλ (εφόσον είστε Επιχείρηση) και το λογαριασμό σας εν γένει στην Πλατφόρμα, τα Μέλη δηλώνετε ότι:

 • όλα τα καταχωρούμενα στο προφίλ /λογαριασμό σας καθώς και στο πλαίσιο οιασδήποτε Υπηρεσίας στοιχεία είναι ακριβή, πλήρη και αληθή, δεν παραβιάζουν τη νομοθεσία ή/και οιοδήποτε δικαίωμα τρίτου ούτε αποτελούν αντικείμενο οποιασδήποτε εξώδικης ή δικαστικής ενέργειας τρίτου, ανήκουν σε εσάς τον/την ίδιο/α ή σε τρίτους από τους οποίους έχετε εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις /συγκαταθέσεις /άδειες για την ανάρτηση /καταχώριση /υποβολή /δημοσιοποίησή τους στην Πλατφόρμα η οποία γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη,
 • θα τηρείτε όλα τα καταχωρημένα στην Πλατφόρμα στοιχεία σας διαρκώς επικαιροποιημένα,
 • φέρετε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη επέλθει στην Εταιρεία εξαιτίας αναληθών, εσφαλμένων ή μη επικαιροποιημένων στοιχείων σας ή και παραβίασης οιουδήποτε δικαιώματος τρίτου,
 • αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ρητά ότι η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποτεδήποτε οιοδήποτε στοιχείο κρίνει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, ότι παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία ή είναι αναληθές/ακατάλληλο/απρεπές ή/και δεν συνάδει με τα πρότυπα και την εικόνα της Πλατφόρμας, χωρίς να υπέχει οιαδήποτε ευθύνη απέναντι σας ή και έναντι οιουδήποτε τρίτου εκ του λόγου αυτού,
 • θα τηρείτε μυστικό το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό χρήστη (password) σας και δεν θα δίνετε πρόσβαση σε τρίτους. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή αποκάλυψης των κωδικών σας αυτών πρόσβασης (username και password), οφείλετε να ενημερώσετε αμέσως και εγγράφως  την Εταιρεία και να αλλάξετε τους κωδικούς σας. Σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεστε οι ίδιοι για οποιαδήποτε συναλλαγή, οφειλή, ευθύνη, πράξη ή παράλειψη πραγματοποιηθεί με τους κωδικούς σας πρόσβασης στην Πλατφόρμα, μέχρι του χρονικού σημείου ενημέρωσης της Εταιρείας, καθώς η Εταιρεία αποποιείται οιασδήποτε ευθύνης για ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση της Πλατφόρμας (ακόμη και απέναντι σε οιονδήποτε τρίτο), λόγω μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή χρήσης του λογαριασμού σας, εφόσον δεν έχετε προηγουμένως ενημερώσει προσηκόντως την Εταιρεία. Επισημαίνεται ότι κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται μέσω του λογαριασμού σας προ της ενημέρωσης της Εταιρείας κατά τα ανωτέρω, θα θεωρείται ευλόγως από την Εταιρεία ως δική σας ενέργεια, δεδομένου ότι οι μυστικοί κωδικοί σας δια μέσου των οποίων εισέρχεστε στον λογαριασμό σας, σας ταυτοποιεί μοναδικά έναντι της Πλατφόρμας. Σε κάθε περίπτωση το βάρος απόδειξης το φέρει πάντοτε το Μέλος που επικαλείται την απώλεια/κλοπή και όχι η Εταιρεία.

3. Απενεργοποίηση - Διαγραφή Λογαριασμού

3.1 Εκ μέρους της Επιχείρησης

Σε περίπτωση που Επιχείρηση επιθυμεί για οιονδήποτε λόγο να απενεργοποιήσει οριστικά - διαγράψει το λογαριασμό της, αποστέλλει από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωρίσει κατά την εγγραφή της στην Πλατφόρμα, σχετικό έγγραφο αίτημα στην Εταιρεία στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εντός των επομένων 3 εργασίμων ημερών, αρχομένων από την επομένη της λήψεως του ως άνω αιτήματος εργάσιμη ημέρα, η Εταιρεία θα προβεί σε διαγραφή του λογαριασμού της εν λόγω Επιχείρησης. Αναφορικά με την τήρηση /διαγραφή των τυχόν προσωπικών δεδομένων της Επιχείρησης μετά την διαγραφή του λογαριασμού της βλέπε αναλυτικά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σε περίπτωση διαγραφής λογαριασμού από Επιχείρηση, η Εταιρεία διατηρεί στη βάση δεδομένων της την ημερομηνία εγγραφής και διαγραφής της, τις αξιολογήσεις που έχει λάβει από Χρήστες, καθώς και το λόγο διαγραφής της από την Πλατφόρμα. Η Εταιρεία διατηρεί τα ως άνω στοιχεία για διάστημα 12 μηνών για στατιστικούς και μόνο λόγους.

3.2. Εκ μέρους του Χρήστη

Ο Εγγεγραμμένος /Συνδρομητής Χρήστης δύναται να απενεργοποιήσει οριστικά - διαγράψει το λογαριασμό του οποτεδήποτε, άμεσα και χωρίς κάποια αιτία, αποστέλλοντας από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωρίσει κατά την εγγραφή του στην Πλατφόρμα, σχετικό έγγραφο αίτημα στην Εταιρεία στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εντός των επομένων 3 εργασίμων ημερών, αρχομένων από την επομένη της λήψεως του ως άνω αιτήματος εργάσιμη ημέρα, η Εταιρεία θα προβεί σε διαγραφή του λογαριασμού του εν λόγω Εγγεγραμμένου/Συνδρομητή Χρήστη. Ταυτόχρονα, η Εταιρεία διαγράφει με ασφάλεια και όλα τα προσωπικά του δεδομένα τα οποία έχει καταχωρίσει στη βάση δεδομένων της. Σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία χρέωσης του Συνδρομητή Χρήστη, καθώς και ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση email του Χρήστη, κρυπτογραφούνται για λόγους ασφαλείας με την εγγραφή του και τη δημιουργία λογαριασμού στην Πλατφόρμα.

3.3. Εκ μέρους της Εταιρείας

3.3.1. Προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού Μέλους - αναστολή παροχής των Υπηρεσιών

Η Εταιρεία δύναται, οποτεδήποτε, να προβαίνει σε προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του αντίστοιχου Μέλους - αναστολή της δυνατότητας χρήσης των Υπηρεσιών εκ μέρους του, στις ακόλουθες, ενδεικτικά, περιπτώσεις:

α) Επιχείρησης για την οποία διαπιστώνεται ότι προβάλει αναληθή ή μη επικαιροποιημένα στοιχεία ή/και ακολουθεί παραπλανητικές /αθέμιτες πρακτικές μέσω της Πλατφόρμας ή/και προκύπτει από αξιολογήσεις ή παράπονα/καταγγελία χρηστών εν γένει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας ότι επιδεικνύει ανάρμοστη ή αντιεπαγγελματική ή εν γένει αντίθετη προς τους παρόντες Όρους Χρήσης ή/και τις αρχές και τις διατάξεις προστασίας του καταναλωτή συμπεριφορά,

β) Επιχείρησης που δεν απαντά – δεν διαχειρίζεται προσηκόντως αιτήματα Συνδρομητών Χρηστών για ραντεβού,

γ) αποτυχίας πληρωμής της συνδρομής του κατά τον χρόνο ανανέωσης της διάρκειας της, λόγω λήξης της κάρτας, μη επαρκούς υπολοίπου ή για οιονδήποτε άλλο λόγο,

δ) Επιχείρησης, που κατά την ελεύθερη κρίση της Εταιρείας, δεν εναρμονίζεται με τα πρότυπα λειτουργίας της Πλατφόρμας και το επίπεδο υπηρεσιών που επιθυμεί η Εταιρεία να προσφέρει στους χρήστες εν γένει,

ε) Χρήστη που εκφράζεται υβριστικά ή απαξιωτικά ή προσβλητικά ή εν γένει ανάρμοστα έναντι άλλων Μελών ή/και της Πλατφόρμας ή/και της Εταιρείας ή/και τρίτων, 

στ) Συνδρομητή Χρήστη που προβαίνει σε κλείσιμο ραντεβού με Επιχείρηση/εις χωρίς να έχει πραγματικό ενδιαφέρον,

ζ) Μέλους που παραβιάζει οιονδήποτε από τους Όρους Χρήσης ή/και δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της Πλατφόρμας, όπως εκάστοτε ισχύουν ή/και θέτει σε κίνδυνο καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ασφάλεια και εν γένει τη λειτουργία της Πλατφόρμας,

η) Μέλους που δυσφημίζει την Πλατφόρμα ή/και άλλα Μέλη αυτής, στην Πλατφόρμα, σε μέσα ενημέρωσης, κοινωνικά δίκτυα ή/και άλλους διαδικτυακούς τόπους ή/και πλατφόρμες,

θ) Μέλους που παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία, ενδεικτικά, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, διανοητικής ιδιοκτησίας, ανταγωνισμού, προστασίας καταναλωτών, κ.λπ.

3.3.2. Διαγραφή λογαριασμού Μέλους - διακοπή παροχής των Υπηρεσιών

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε διακοπή παροχής των Υπηρεσιών και σε οριστική απενεργοποίηση - διαγραφή του λογαριασμού του αντίστοιχου Μέλους σε περίπτωση που:

α) το Μέλος δεν αποκρίνεται σε αίτημα της Εταιρείας για συμμόρφωσή του με τις υποδείξεις της και τους παρόντες Όρους Χρήσης εντός της ταχθείσας σχετικά προθεσμίας ή/και εξακολουθεί να παραβιάζει οιονδήποτε από τους Όρους Χρήσης (συμπεριλαμβανομένων των Πολιτικών που αποτελούν ενιαίο με αυτούς σύνολο) ή/και διάταξη της κείμενης νομοθεσίας,

β) ανασταλεί ή ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της Επιχείρησης,

γ)  το Μέλος έχει διαπράξει, κατά την κρίση της Εταιρείας, ποινικό ή άλλο αδίκημα κατά τη χρήση της Πλατφόρμας / Υπηρεσίας ή/και προκαλεί άμεσο κίνδυνο/ζημία στην Εταιρεία ή/και σε άλλο Μέλος ή/και τρίτον,

δ) συντρέχει άλλος σπουδαίος  λόγος.

3.3.3. Σε κάθε μία από τις αναφερόμενες ανωτέρω περιπτώσεις, η Εταιρεία θα ενημερώνει σχετικά το Μέλος αποστέλλοντας του, μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει το Μέλος στο λογαριασμό του, αιτιολογημένη απόφασή της τουλάχιστον τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες («περίοδος προειδοποίησης») πριν από οποιαδήποτε ενέργεια προσωρινής απενεργοποίησης ή διαγραφής, αντίστοιχα, του λογαριασμού του στην Πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου προειδοποίησης το Μέλος θα έχει το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμεί, να εκφράσει τυχόν αντιρρήσεις του εγγράφως μέσω email στην Εταιρεία.

Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να τηρήσει την ανωτέρω περίοδο προειδοποίησης πριν την προσωρινή απενεργοποίηση ή διαγραφή του λογαριασμού του Μέλους, σε περίπτωση που υφίσταται ένας από τους κατωτέρω λόγους:

α) υπέχει νομική ή κανονιστική υποχρέωση βάσει της οποίας υποχρεούται να διακόψει την πρόσβαση του Μέλους στην Πλατφόρμα και τις Υπηρεσίες κατά τρόπο που δεν του επιτρέπει να τηρήσει την εν λόγω προθεσμία προειδοποίησης,

β) συντρέχει επιτακτικός λόγος προς τούτο βάσει της εθνικής νομοθεσίας σε συμφωνία με το ενωσιακό δίκαιο,

γ) το Μέλος έχει επανειλημμένα και αποδεδειγμένα παραβιάσει τους Όρους Χρήσης.

Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να παράσχει αιτιολόγηση για την προσωρινή απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμού Μέλους σύμφωνα με τα ανωτέρω, εάν συντρέχει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) η Εταιρεία υπέχει νομική ή κανονιστική υποχρέωση να μην αναφέρει τα συγκεκριμένα περιστατικά ή τους λόγους που οδήγησαν στην αναστολή ή διακοπή αυτή,

β) το Μέλος έχει επανειλημμένα παραβιάσει τους Όρους Χρήσης.

3.3.4. Αναφορικά με την τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων μετά την οριστική απενεργοποίηση - διαγραφή του λογαριασμού σας βλέπε αναλυτικά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

3.4. Η οριστική απενεργοποίηση - διαγραφή του λογαριασμού Μέλους κατά τα αναφερόμενα ανωτέρω στην παρούσα  ενότητα, επιφέρει αυτοδικαίως και την διακοπή παροχής στο Μέλος αυτό των αντίστοιχων Υπηρεσιών μέσω της Πλατφόρμας, ισοδυναμεί δε και με καταγγελία της σύμβασης μεταξύ της Εταιρείας και του αντίστοιχου Μέλους, η οποία παύει εφεξής να ισχύει.

3.5.1. Με την διαγραφή του λογαριασμού της Επιχείρησης επέρχεται αυτομάτως και ακύρωση της συνδρομής της, όσον αφορά δε στο προκαταβληθέν ποσό αυτής που αναλογεί στο διάστημα μετά τη διαγραφή και έως τη λήξη της βλέπε παρακάτω στην υποενότητα ΙΙ.Β.2.3. 

3.5.2. Ως προς τον Συνδρομητή Χρήστη, με την διαγραφή του λογαριασμού του επέρχεται αυτομάτως και ακύρωση της συνδρομής του. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις α) διαγραφής εκ μέρους του του λογαριασμού του λόγω μη συμφωνίας του με τους νέους Όρους Χρήσης ως αυτοί θα ισχύουν μετά τις Αλλαγές που αναφέρονται ανωτέρω στην Ενότητα Ι, οπότε και, υπό τον όρο ότι αυτές (οι Αλλαγές) δεν οφείλονται σε εκπλήρωση υποχρέωσης της Εταιρείας συμμόρφωσής της με διάταξη νόμου/πράξη Αρχής ή/και δεν γίνονται στο πλαίσιο διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας της Πλατφόρμας ή βελτίωσής της, η Εταιρεία θα οφείλει να του επιστρέψει, άτοκα, το ποσό της συνδρομής που αναλογεί στους μήνες που υπολείπονται από τον επόμενο (μήνα) από αυτόν που έγινε η διαγραφή έως και τη λήξη της τρέχουσας κατά τον χρόνο εκείνο συνδρομής του και β) του όρου 3.8.  παρακάτω, όπου ισχύουν οι εκεί αναφερόμενοι όροι και προϋποθέσεις, σε καμία άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται και δεν γίνεται από την Εταιρεία επιστροφή συνδρομής για μη ολοκληρωμένη περίοδο συνδρομής ή/και μη χρησιμοποιηθέντων Υπηρεσιών της Πλατφόρμας, γεγονός το οποίο ο Συνδρομητής Χρήστης αναγνωρίζει και δηλώνει ρητά ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

3.6. Ρητά συμφωνείται ότι το Μέλος δεν δύναται, για τις περιπτώσεις προσωρινής ή οριστικής  απενεργοποίησης του λογαριασμού του εκ μέρους της Εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις της υποενότητας ΙΙ.Α.3.3. ανωτέρω, να αξιώσει από την Εταιρεία την ανόρθωση οιασδήποτε τυχόν ζημίας του από την αναστολή ή διακοπή, αντίστοιχα, παροχής των Υπηρεσιών σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις, ακόμη και σε περίπτωση που οι ενδείξεις στις οποίες βασίστηκε η Εταιρεία για την προσωρινή απενεργοποίηση ή διαγραφή του λογαριασμού του ήταν εσφαλμένες, καθόσον αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι τα αυτοματοποιημένα μέσα που χρησιμοποιεί η Εταιρεία για την εξεύρεση τυχόν παράνομων ή αντισυμβατικών δραστηριοτήτων των Μελών, βασίζονται είτε σε γενικές τυποποιημένες/αυτοματοποιημένες εντολές ενός προγράμματος λογισμικού το οποίο ενδέχεται να περιλαμβάνει ή/και να προβεί σε σφάλματα, είτε και σε καταγγελίες άλλων Μελών ή τρίτων.

3.7. Ουδέν Μέλος δύναται να προβάλει έναντι της Εταιρείας οιαδήποτε απαίτηση για εκτέλεση οιασδήποτε ενέργειας, ή αποζημίωσης για μη εκτέλεση της, αναφορικά με προγραμματισμένα ραντεβού που είχε το Μέλος του οποίου ο λογαριασμός στην Πλατφόρμα προσωρινά απενεργοποιήθηκε ή διεγράφη, με άλλα Μέλη, όπου την αποκλειστική ευθύνη διευθέτησης οιουδήποτε θέματος σχετικά με αυτά φέρουν αποκλειστικά τα εμπλεκόμενα Μέλη (αντίστοιχοι Επιχείρηση και Συνδρομητής Χρήστης).

3.8. Μέλος που έχει διαγραφεί από την Πλατφόρμα από την Εταιρεία, απαγορεύεται να γίνει μέλος της ξανά, με τα ίδια ή άλλα στοιχεία, εκτός και αν η Εταιρεία συναινέσει ρητώς προς τούτο. Προς τον σκοπό αυτό, το Μέλος αναγνωρίζει ότι η Εταιρεία θα διατηρεί τα προσωπικά του στοιχεία στο σύστημά της προκειμένου να είναι σε θέση να ταυτοποιήσει τυχόν μεταγενέστερη προσπάθεια εγγραφής του.

3.9. Τυχόν οφειλές προς την Εταιρεία του Μέλους που διαγράφεται ο λογαριασμός του, καθίστανται αμέσως ληξιπρόθεσμες και απαιτητές.

Β. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι χρήστες εν γένει της Πλατφόρμας δύνανται να χρησιμοποιούν την Υπηρεσία Εύρεσης Επιχείρησης, τα δε Μέλη, μετά την εγγραφή τους και συγκεκριμένα αφού ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους στην Πλατφόρμα από την Εταιρεία και για όσο διάστημα αυτός διατηρείται ενεργός, αποκτούν πρόσβαση και (δύνανται να) χρησιμοποιούν, πέραν εννοείται της Υπηρεσίας Εύρεσης Επιχείρησης, και τις κάτωθι αναφερόμενες αντίστοιχα Υπηρεσίες, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω. Ειδικότερα:

 • H Επιχείρηση χρησιμοποιεί την Υπηρεσία Προβολής και, εφόσον έχει ενεργή συνδρομή Gold ή Platinum, δύναται να χρησιμοποιεί και την Υπηρεσία Ραντεβού.
 • Ο Εγγεγραμμένος Χρήστης δύναται να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία Αξιολόγησης.
 • Ο Συνδρομητής Χρήστης δύναται να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία Αξιολόγησης, την Υπηρεσία Ραντεβού και την Υπηρεσία Vehicle Book.

Ακολούθως περιγράφονται συνοπτικά οι Υπηρεσίες που παρέχονται στην Πλατφόρμα, καθώς και οι όροι παροχής τους.

1. Περιγραφή των Υπηρεσιών

Υπηρεσία Εύρεσης Επιχείρησης

Οιοσδήποτε χρήστης εν γένει της Πλατφόρμας (συμπεριλαμβανομένων των Επιχειρήσεων και των Χρηστών) δύναται βάσει διαφόρων κριτηρίων, όπως, ενδεικτικά, βάσει της τοποθεσίας που βρίσκεται κατά τον χρόνο της αναζήτησης (προϋποθέτει ο χρήστης να έχει επιτρέψει στο Δικτυακό Τόπο /στην Εφαρμογή να έχει πρόσβαση στη τοποθεσία του) ή της οδού /περιοχής /πόλης /Τ.Κ. που εισάγει στο αντίστοιχο πεδίο στην Πλατφόρμα ή/και βάσει λέξης (π.χ. προϊόν/υπηρεσία που αναζητά να παρέχει η Επιχείρηση) ή/και κατηγορίας επιχείρησης, να αναζητήσει Επιχειρήσεις που τον ενδιαφέρουν.

Υπηρεσία Προβολής

Η Επιχείρηση δημιουργεί κατά την εγγραφή της στην Πλατφόρμα το προφίλ της με τα στοιχεία που ζητούνται και θα προβάλλονται στο πλαίσιο του Πακέτου που έχει επιλέξει, και για όσο χρόνο ισχύει η συνδρομή της αυτή και διατηρεί ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα μέσω αυτής να:

 • επικαιροποιεί τα στοιχεία του προφίλ της,
 • ενημερώνει online τους χρήστες της Πλατφόρμας, εφόσον η συνδρομή της είναι Silver ή Gold ή Platinum, για τα προϊόντα που πουλά και τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και τις τιμές τους,
 • αναρτά και προβάλλει, εφόσον η συνδρομή της είναι Silver ή Gold ή Platinum, ανάλογο αριθμό εικόνων (τύπος αρχείου: .jpg, .png,μέγεθος αρχείου: έως και 3MB, , καθώς και μοιράζεται ανάλογο αριθμό συνδέσμων βίντεο  που είναι αναρτημένο/α στο YouTube ή/και στο Vimeo. Απαγορεύονται ρητά οι εικόνες/βίντεο που απεικονίζουν βρέφος ή παιδί ή ανήλικο έως 18 ετών ή άλλο πρόσωπο χωρίς τη συγκατάθεσή του, η δημοσίευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τα οποία αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, καθώς και δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή το γενετήσιο προσανατολισμό,
 • ενημερώνει online τους χρήστες της Πλατφόρμας, εφόσον η συνδρομή της είναι Gold ή Platinum, για προσφορές της,
 • προβάλλεται, εφόσον η συνδρομή της είναι Platinum, με την ένδειξη “Προτεινόμενα” και εμφανίζεται στην Πλατφόρμα στην ενότητα «Το Carmap Σας Προτείνει», καθώς και στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων από τους χρήστες με κριτήρια (π.χ. τοποθεσία, κατηγορία που εμπίπτουν, συνάφεια υπηρεσιών) αντίστοιχα των στοιχείων του προφίλ της,
 • διατηρεί μέσω των ανωτέρω παρουσία στο διαδίκτυο.

Κατάταξη Επιχειρήσεων

Η κατάταξη των Επιχειρήσεων και η προβολή τους στην Πλατφόρμα βασίζεται καταρχήν στην αναζήτηση των χρηστών βάσει τοποθεσίας ή κατηγορίας ή λέξης. Η προεπιλεγμένη ταξινόμηση των αποτελεσμάτων είναι με βάση την χιλιομετρική απόσταση εκάστης Επιχείρησης από την συσκευή που πραγματοποιεί την αναζήτηση. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει διαφορετικό τρόπο ταξινόμησης, όπως π.χ. αλφαβητικά, βάσει βαθμολογίας (αξιολόγησης), πιο πρόσφατη καταχώριση, κ.λπ. Πρώτες στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται πάντα, ως “Προτεινόμενα”, οι αντίστοιχες εκ των Επιχειρήσεων που έχουν επιλέξει τη συνδρομή Platinum, και ακολουθούν στη συνέχεια οι υπόλοιπες Επιχειρήσεις, με σειρά όλες ανάλογη της εγγύτητας τους στη συσκευή αναζήτησης ή ανάλογη του όποιου άλλου κριτηρίου ταξινόμησης έχει επιλέξει ο χρήστης (αλφαβητική σειρά, κ.λπ.). Κατά τα λοιπά και όπου τυχόν δεν έχει επιλεγεί συγκεκριμένο κριτήριο αναζήτησης ή/και ταξινόμησης από το χρήστη, η σειρά εμφάνισής τους προσδιορίζεται με τυχαίο τρόπο συστημικά.

Στην ενότητα «Το Carmap Σας Προτείνει» στην πρώτη σελίδα της Πλατφόρμας εμφανίζονται οι Επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει τη συνδρομή Platinum, όπως συστημικά επιλέγονται με τυχαίο τρόπο ανά τυχαία διαστήματα. Ομοίως, με τυχαία σειρά που προσδιορίζεται συστημικά, εμφανίζονται οι Επιχειρήσεις σε εκείνη/ες εκ των κατηγοριών που εμπίπτουν και αναφέρονται στην ενότητα «Επαγγελματικές Κατηγορίες Καταλόγου» στην πρώτη σελίδα της Πλατφόρμας.

Υπηρεσία Αξιολόγησης

Οι Εγγεγραμμένοι Χρήστες και οι έχοντες εν ισχύ συνδρομή Συνδρομητές Χρήστες, με ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα, έχουν τη δυνατότητα υποβολής αξιολόγησης (βαθμολογία/κριτική) Επιχειρήσεων ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν. Οι αξιολογήσεις θα εμφανίζονται στο προφίλ των αντίστοιχων Επιχειρήσεων μετά τον απαραίτητο έλεγχο από την ομάδα της carmap.

Ο Χρήστης οφείλει να είναι αντικειμενικός και αμερόληπτος κατά την διαδικασία αξιολόγησης της Επιχείρησης και να παρέχει αληθή – ειλικρινή στοιχεία. Απαγορεύεται η υποβολή παραπλανητικών ή/και συγκριτικών αξιολογήσεων ή/και με προωθητικό/παράνομο/προσβλητικό περιεχόμενο, ή η χειραγώγηση του συστήματος για την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Σε περίπτωση που η Εταιρεία λάβει γνώση οποιασδήποτε τέτοιας μη αποδεκτής ενέργειας, δικαιούται, αλλά δεν υποχρεούται, όπως μονομερώς διαγράψει, εν όλω ή εν μέρει, τη σχετική αξιολόγηση.

Η Εταιρεία δικαιούται (αλλά δεν υποχρεούται) να ζητά από τον Χρήστη περαιτέρω στοιχεία για να προβεί σε δημοσίευση της αξιολόγησης (ενδεικτικά αποδεικτικό συναλλαγής με την Επιχείρηση, κ.λπ.). Σε περίπτωση που ο Χρήστης δεν τα υποβάλει στην Εταιρεία εντός της προθεσμίας που θα του ορισθεί στη σχετική έγγραφη (μέσω email) ειδοποίηση που θα λάβει από την Εταιρεία, η αξιολόγηση θεωρείται άκυρη και δεν θα αναρτάται/θα διαγράφεται από την Πλατφόρμα. Επίσης, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει, αρνηθεί ή διαγράψει, οποτεδήποτε, οποιοδήποτε σχόλιο, εν όλω ή εν μέρει, ή ολόκληρη μία αξιολόγηση, σε περίπτωση που κρίνει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ότι δεν πληρούνται οι ως άνω όροι ή ότι αυτά είναι υβριστικά, προσβλητικά, ανήθικα, χυδαία ή προκατειλημμένα και εν γένει πέρα από τους κανόνες χρηστής συμπεριφοράς και ηθικής, ή διαθέτει/προκύψουν στοιχεία ότι είναι ψευδή ή ανακριβή.

Τα Μέλη αναγνωρίζουν ότι η Εταιρεία είναι διανομέας (χωρίς καμία υποχρέωση να επαληθεύσει) και όχι εκδότης των εν λόγω σχολίων/αξιολογήσεων. Η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παρακολούθηση και την επισκόπηση των αξιολογήσεων των Χρηστών σε σχέση με την προσβολή των ηθών ή την αναφορά ονόματος συγκεκριμένου ατόμου. Η Εταιρεία δεν θα συμμετέχει σε καμία συζήτηση, διαπραγμάτευση ή αλληλογραφία σε σχέση με τις αξιολογήσεις των Χρηστών (το περιεχόμενο ή τις συνέπειες από τη δημοσίευση ή τη διανομή αυτών) και σε καμία περίπτωση δεν παίρνει θέση ούτε αναλαμβάνει διαδικασίες για τη διευθέτηση τυχόν διένεξης ή οποιασδήποτε διαφοράς ή διαφωνίας προκύψει μεταξύ Μελών ή και τρίτων εκ του λόγου αυτού. Η υποχρέωση της Εταιρείας εξαντλείται στη μη ανάρτηση σχολίων/αξιολογήσεων τα οποία είναι αντίθετα με τους κανόνες της ηθικής και της καλής πίστης και τους παρόντες Όρους Χρήσης. Η Εταιρεία δεν έχει και αποποιείται κάθε ευθύνης και υποχρέωσης ως προς το περιεχόμενο και τις συνέπειες (με τη δημοσίευση ή διανομή) τυχόν παρατηρήσεων ή σχολίων για οτιδήποτε και με όποιον τρόπο.

Οι αξιολογήσεις Επιχειρήσεων που παρουσιάζονται στην Πλατφόρμα είναι οι προσωπικές γνώμες Χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εγγύηση, προτροπή, έγκριση ή διαβεβαίωση από την Εταιρεία αναφορικά με την Επιχείρηση ή και τα προϊόντα/υπηρεσίες που αυτή παρέχει.

Υπηρεσία Ραντεβού

Επιχείρηση που διαθέτει εν ισχύ συνδρομή Gold ή Platinum και ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα, δύναται να καθορίζει χειροκίνητα και προβάλει στο προφίλ της τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες για ραντεβού, να δια(συνδέεται) με τους Συνδρομητές Χρήστες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού και διαχειρίζεται τα αντίστοιχα υποβληθέντα αιτήματα, ήτοι αποδέχεται ή απορρίπτει εντός 2 ωρών από την λήψη σχετικής ειδοποίησης (περί υποβολής από Συνδρομητή Χρήστη αιτήματος για ραντεβού) μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσε κατά την εγγραφή της σε αυτήν, όπου θα αναγράφονται και τα στοιχεία επικοινωνίας (email address και αριθμό κινητού τηλεφώνου) του αιτούντα Συνδρομητή Χρήστη. Η Επιχείρηση ενημερώνει τον αιτούντα Συνδρομητή Χρήστη περί της απόρριψης ή αποδοχής του αιτήματός του με αποστολή email στην διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που της έχει γνωστοποιηθεί.

Αντίστοιχα, ο Συνδρομητής Χρήστης με εν ισχύ συνδρομή και ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει αιτήματα ραντεβού για επίσκεψη στις Επιχειρήσεις της επιλογής του που παρέχουν δυνατότητα online προγραμματισμού ραντεβού. Με την υποβολή μέσω του λογαριασμού του ενός τέτοιου αιτήματος, αποστέλλεται αυτοματοποιημένα μέσω της Πλατφόρμας email στην Επιχείρηση με το αίτημά του και τα στοιχεία επικοινωνίας του (email address και αριθμό κινητού τηλεφώνου).

Σε περίπτωση που η Επιχείρηση ή ο Συνδρομητής Χρήστης επιθυμεί την ακύρωση ή μεταφορά σε άλλη ημερομηνία ή/και ώρα προγραμματισμένου ραντεβού που έχει με το άλλο Μέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσει απευθείας μαζί του.

Η Επιχείρηση, μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού της με Συνδρομητή Χρήστη, εφόσον αυτό αφορούσε εργασίες συντήρησης ή/και επισκευής Οχήματός του, θα προβαίνει μέσω του διαχειριστικού της εν λόγω Υπηρεσίας στην Πλατφόρμα, σε καταχώριση των εργασιών που έγιναν και συμπλήρωση των εκεί αιτούμενων στοιχείων, τα οποία στο σύνολό τους εισάγονται αυτόματα και στο Vehicle Book του Οχήματος του εν λόγω Συνδρομητή Χρήστη και παράλληλα επικαιροποιούνται τα αντίστοιχα στοιχεία (π.χ. αριθμός χιλιομέτρων, ημερομηνία τελευταίου service, κ.λπ.) στο λογαριασμό του.

Υπηρεσία Vehicle Book

Ο Συνδρομητής Χρήστης που έχει εν ισχύ συνδρομή και ενεργό λογαριασμό, δύναται χειροκίνητα να εισάγει και παρακολουθεί πλέον online μέσω της Πλατφόρμας το ιστορικό όλων των εργασιών συντήρησης και επισκευών (συμπεριλαμβανομένων εννοείται και αυτών που έγιναν προ της εγγραφής του στην Πλατφόρμα) του Οχήματος/Οχημάτων που έχει καταχωρίσει στο λογαριασμό του. Διευκρινίζεται ότι η καταχώριση, οποτεδήποτε, πρόσθετου Οχήματος αποτελεί νέα, διακριτή, συνδρομή. Επίσης, στις περιπτώσεις που προγραμματίσει μέσω της Υπηρεσίας Ραντεβού και πραγματοποιήσει ραντεβού με Επιχείρηση για ανάλογες εργασίες, η τελευταία θα καταχωρεί τις αντίστοιχα διενεργηθείσες ως αναφέρεται ανωτέρω στην Υπηρεσία Ραντεβού.

2. Διάρκεια και Οικονομική Πολιτική Υπηρεσιών

2.1. Χρεώσεις - Διάρκεια

2.1.1. Για την Επιχείρηση

Στην Επιχείρηση η Υπηρεσία Εύρεσης Επιχείρησης και η Basic Υπηρεσία Προβολής (με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στην Πλατφόρμα στην ενότητα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ /Συνδρομητικά Πακέτα /Basic Package) παρέχονται δωρεάν, χωρίς υποχρέωσή της καταβολής αντιτίμου, για όσο χρόνο διατηρεί ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα.

H Bronze /Silver /Gold /Platinum Υπηρεσία Προβολής (εκάστη με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στην Πλατφόρμα στην Ενότητα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ /Συνδρομητικά Πακέτα στο αντίστοιχο Bronze /Silver /Gold /Platinum Package) ή και η Υπηρεσία Ραντεβού (στο πλαίσιο του Gold /Platinum Package) παρέχονται στο πλαίσιο ετήσιας (1 έτος) συνδρομής, η οποία ανανεώνεται αυτόματα για ένα (1) έτος κάθε φορά, εκτός εάν πριν τη λήξη της εκάστοτε τρέχουσας συνδρομής η Επιχείρηση προβεί μέσω του διαχειριστικού του λογαριασμού της στην Πλατφόρμα σε «Ακύρωση Συνδρομής» (βλ. όρο II.B.2.10). Η Επιχείρηση θα λαμβάνει αυτοματοποιημένα emails υπενθύμισης από την Εταιρεία, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει κατά τη εγγραφή της, περί της επικείμενης λήξης της συνδρομής, προ τριάντα (30), δεκαπέντε (15) και επτά (7) ημερών. Το ποσό της συνδρομής εκάστου Συνδρομητικού Πακέτου, το οποίο οφείλει να καταβάλει αντίστοιχα η Επιχείρηση, αναγράφεται στην Πλατφόρμα στην ενότητα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ /Συνδρομητικά Πακέτα. Σε περίπτωση λήξης και μη ανανέωσης της συνδρομής της Επιχείρησης, αυτή μεταφέρεται αυτομάτως στο Basic Package, οπότε και συνεχίζουν να της παρέχονται εφεξής και για όσο χρόνο διατηρεί ενεργό λογαριασμό, η Υπηρεσία Εύρεσης Επιχείρησης και η Basic Υπηρεσία Προβολής δωρεάν. Τα στοιχεία που είχε καταχωρημένα η Επιχείρηση στην Πλατφόρμα προ της λήξεως της συνδρομής της διατηρούνται από την Εταιρεία για διάστημα 12 μηνών σε περίπτωση που η Επιχείρηση θελήσει στο μεταξύ να επανέλθει, με την άπρακτη παρέλευση του οποίου διαγράφονται.

2.1.2. Για τον Εγγεγραμμένο Χρήστη

Στον Εγγεγραμμένο Χρήστη οι Υπηρεσίες Εύρεσης Επιχείρησης και Αξιολόγησης παρέχονται δωρεάν, χωρίς υποχρέωσή του καταβολής αντιτίμου, για όσο χρόνο διατηρεί ενεργό λογαριασμό.

2.1.3. Για τον Συνδρομητή Χρήστη

Στον Συνδρομητή Χρήστη οι Υπηρεσίες Εύρεσης Επιχείρησης, Αξιολόγησης, Ραντεβού και Vehicle Book παρέχονται στο πλαίσιο ετήσιας (1 έτος) συνδρομής ανά Όχημα, η οποία ανανεώνεται αυτόματα για ένα (1) έτος κάθε φορά, εκτός εάν πριν τη λήξη της εκάστοτε τρέχουσας συνδρομής  ο Συνδρομητής Χρήστης προβεί μέσω του διαχειριστικού του λογαριασμού του στην Πλατφόρμα σε «Ακύρωση Συνδρομής» (Βλ. όρο II.B.2.10.). Ο Συνδρομητής Χρήστης θα λαμβάνει αυτοματοποιημένα emails υπενθύμισης από την Εταιρεία, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει κατά τη εγγραφή του, περί της επικείμενης λήξης της συνδρομής, προ τριάντα (30), δεκαπέντε (15) και επτά (7) ημερών. Το ποσό της συνδρομής, το οποίο οφείλει να καταβάλει αντίστοιχα ο Συνδρομητής Χρήστης, αναγράφεται στην Πλατφόρμα στην ενότητα ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ /Συνδρομητικά Πακέτα /Συνδρομητικό Πακέτο. Σε περίπτωση λήξης και μη ανανέωσης της συνδρομής του Συνδρομητή Χρήστη, αυτός μετατρέπεται αυτομάτως σε Εγγεγραμμένο Χρήστη, οπότε και συνεχίζουν να του παρέχονται εφεξής και για όσο χρόνο διατηρεί ενεργό λογαριασμό, οι Υπηρεσίες Εύρεσης Επιχείρησης και Αξιολόγησης δωρεάν. Τα στοιχεία που είχε καταχωρημένα ο Συνδρομητής Χρήστης στην Πλατφόρμα προ της λήξεως της συνδρομής του διατηρούνται από την Εταιρεία για διάστημα 12 μηνών, σε περίπτωση που θελήσει στο μεταξύ να επανέλθει, με την άπρακτη παρέλευση του οποίου θα διαγράφονται.

2.2. Χρόνος - Τρόπος πληρωμής

Το ποσό της εκάστοτε επιλεγείσας από εσάς συνδρομής προκαταβάλλεται και περιλαμβάνει ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που η επιλεγείσα εκ μέρους σας συνδρομή παρέχεται με δοκιμαστική περίοδο, όπως αυτή ορίζεται παρακάτω στον όρο 2.5., η χρέωση του ποσού της συνδρομής με την μέθοδο πληρωμής που θα έχετε επιλέξει, θα γίνει κατά την ημερομηνία λήξης της δοκιμαστικής περιόδου, εκτός και εάν έχει επέλθει νωρίτερα ακύρωση  (βλ. όρο 2.10. παρακάτω) ή αναβάθμιση εκ μέρους σας της συνδρομής σας (βλ. όρο 2.9. παρακάτω) ή διαγραφή του λογαριασμού σας (βλ. υποενότητες Α.ΙΙ.3.1 και Α.ΙΙ.3.3.2 ανωτέρω).

Στις περιπτώσεις που η επιλεγείσα εκ μέρους σας συνδρομή δεν παρέχεται με δοκιμαστική περίοδο, το ποσό αυτής θα χρεώνεται με την μέθοδο πληρωμής που θα έχετε επιλέξει, άμεσα κατά την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα ή στην περίπτωση του Εγγεγραμμένου Χρήστη που επιθυμεί να λαμβάνει και τις συνδρομητικές Υπηρεσίες, μετά την επιλογή εκ μέρους του του Συνδρομητικού Πακέτου, και αυτόματα στη συνέχεια στις εξής περιπτώσεις: α) κατά την ημερομηνία λήξης της εκάστοτε τρέχουσας συνδρομής σας στο πλαίσιο αυτόματης ανανέωσής της, β) κατά την προσθήκη Οχήματος (νέα συνδρομή) εκ μέρους του Συνδρομητή Χρήστη στο λογαριασμό του στην Πλατφόρμα, γ) κατά την υποβολή αιτήματος εκ μέρους της Επιχείρησης για αναβάθμιση της συνδρομής της.

Η καταβολή οιουδήποτε ποσού προς την Εταιρεία θα γίνεται είτε μέσω Paypal είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, που γίνεται αποδεκτή από την Πλατφόρμα και η οποία θα πρέπει να έχει κατά την εκάστοτε περίοδο χρέωσής της διαθέσιμο υπόλοιπο επαρκές για να καλύψει το ποσό της συνδρομής σας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή. Η πληρωμή και η καταχώριση εκ μέρους σας των απαραίτητων προς τούτο στοιχείων σας πραγματοποιούνται, αντίστοιχα, στο περιβάλλον της Paypal ή στο περιβάλλον του παρόχου (τραπεζικό ίδρυμα ή άλλο πάροχο υπηρεσιών διαχείρισης πληρωμών, όπως ενδεικτικά Stripe) με τον οποίο συνεργάζεται η Εταιρεία μας, που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών πληρωμών και μέσω του οποίου μεταφέρεστε σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον προκειμένου να διενεργήσετε τη συναλλαγή σας. Σας γνωστοποιούμε ότι η Εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία πληρωμής σας, τα οποία συλλέγονται απευθείας και μόνον από την Paypal ή, αντίστοιχα, τον πάροχο με τον οποίο συνεργαζόμαστε για την εκτέλεση των πληρωμών, και τα οποία τα επεξεργάζονται με βάση και τους όρους χρήσης που ισχύουν για τη χρήση των υπηρεσιών τους και τους οποίους οφείλετε να γνωρίζετε και να έχετε αποδεχτεί πριν από την εγγραφή σας στις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργηθεί κατά την πληρωμή σας μέσω Paypal ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, υπεύθυνη/ος θα είναι αντίστοιχα η Paypal ή ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών. Η Εταιρεία δικαιούται να απορρίψει την καταβολή της συνδρομής ή να αρνηθεί την παροχή των Υπηρεσιών οποτεδήποτε, εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία της κάρτας ή και με τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών.

Εάν αποτύχει μία πληρωμή λόγω λήξης της κάρτας, μη επαρκούς υπολοίπου ή για οιονδήποτε άλλο λόγο, θα ενημερωθείτε με email και θα οφείλετε να επαναλάβετε την διαδικασία δηλώνοντας τα στοιχεία για χρέωση άλλης κάρτας. Για τις όποιες επιπλέον χρεώσεις ενδέχεται να επιβάλλονται από τον πάροχο της κάρτας για την χρήση της, θα πρέπει να ελέγχονται από εσάς με τον πάροχο και η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει. Μέχρι την διευθέτηση της ως άνω πληρωμής η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην παράσχει ή/και να διακόψει την όποια παρεχόμενη πρόσβαση στην Πλατφόρμα ή/και στις Υπηρεσίες της, μη δικαιούμενοι να προβάλετε οιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση έναντι της Εταιρείας.

Η Επιχείρηση δηλώνει και αναγνωρίζει ότι η όποια συναλλαγή με την Εταιρεία αναφορικά με τη χρήση της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών της γίνεται στα πλαίσια της επιχειρηματικής της δραστηριότητας /επαγγελματικής της ιδιότητας και ότι δεν ενεργεί εν προκειμένω ως καταναλωτής.

2.3. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις α) διαγραφής εκ μέρους της Επιχείρησης του λογαριασμού της λόγω μη συμφωνίας της με τους νέους Όρους Χρήσης ως αυτοί θα ισχύουν μετά τις Αλλαγές που αναφέρονται ανωτέρω στην Ενότητα Ι, οπότε και,  υπό τον όρο ότι αυτές (οι Αλλαγές) δεν οφείλονται σε εκπλήρωση υποχρέωσης της Εταιρείας συμμόρφωσής της με διάταξη νόμου/πράξη Αρχής ή/και δεν γίνονται στο πλαίσιο διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας της Πλατφόρμας ή βελτίωσής της, η Εταιρεία θα οφείλει να της επιστρέψει άτοκα το ποσό της προκαταβληθείσας συνδρομής που αναλογεί στους μήνες που υπολείπονται από τον επόμενο (μήνα) από αυτόν που έγινε η διαγραφή και μέχρι το μήνα που λήγει η τρέχουσα κατά τον χρόνο εκείνο συνδρομή της και β) της αναβάθμισης της συνδρομής της βάσει του όρου 2.9. παρακάτω, όπου ισχύουν οι εκεί αναφερόμενοι όροι και προϋποθέσεις, σε καμία άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται και δεν γίνεται από την Εταιρεία επιστροφή συνδρομής για μη ολοκληρωμένη περίοδο συνδρομής ή/και μη χρησιμοποιηθέντων Υπηρεσιών της Πλατφόρμας, μη δικαιούμενης της Επιχείρησης να προβάλει οιαδήποτε αξίωση έναντι της Εταιρείας εκ του λόγου αυτού, γεγονός το οποίο η Επιχείρηση αναγνωρίζει και δηλώνει ρητά ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

2.4. Η επιστροφή οιουδήποτε ποσού εκ μέρους της Εταιρείας θα γίνεται με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την καταβολή του αρχικά σε αυτήν.

2.5. Δοκιμαστική Περίοδος

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέτει Συνδρομητικό/ά Πακέτο/α προς τους ιδιώτες ή/και τις επιχειρήσεις με μία καθορισμένη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, όπως αυτή θα ανακοινώνεται στην Πλατφόρμα στην ενότητα ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ/Συνδρομητικά Πακέτα ή/και ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ/Συνδρομητικά Πακέτα, αντίστοιχα, κατά την οποία θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης της Πλατφόρμας και των αντίστοιχων Υπηρεσιών δωρεάν. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής, θα έχετε δικαίωμα χρήσης της Πλατφόρμας και των αντίστοιχων Υπηρεσιών μόνον εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας – έχει καταβληθεί εκ μέρους σας το ποσό αυτής στην Εταιρεία, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τα κριτήρια παροχής της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου και την εκάστοτε διάρκεια αυτής κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια, καθώς και να τροποποιεί/περιορίζει αυτά οποτεδήποτε κρίνει σκόπιμο προς αποφυγή κατάχρησης της δωρεάν δοκιμής. Η Εταιρεία, επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, πέραν της προσωρινής απενεργοποίησης ή οριστικής απενεργοποίησης – διαγραφής του λογαριασμού της Επιχείρησης και του Χρήστη κατά τα οριζόμενα, αντίστοιχα, στην υποενότητα II.Α.3.3. ανωτέρω, να προβαίνει σε ανάκληση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, ενημερώνοντας σχετικά την Επιχείρηση ή τον Συνδρομητή Χρήστη, αντίστοιχα, μέσω email, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις κακής χρήσης, κατάχρησης ή παράβασης των όρων λήψης αυτής.

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος α) διακόπτεται και παύει να ισχύει σε περίπτωση που η Επιχείρηση κατά την διάρκεια αυτής προβεί σε αναβάθμιση της συνδρομής της, β) δεν ισχύει /δεν παρέχεται στις Επιχειρήσεις / Συνδρομητές Χρήστες που έχουν ήδη προβεί στο πλαίσιο κάποιου Πακέτου σε χρήση της Πλατφόρμας και οιασδήποτε συνδρομητικής Υπηρεσίας της και επιλέγουν στη συνέχεια να προβούν σε αναβάθμιση σε Συνδρομητικό Πακέτο που διατίθεται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

2.6. Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στις χρεώσεις

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάζει το ποσό ή/και τη διάρκεια της συνδρομής, ή να διαμορφώνει νέους τύπους συνδρομών ή/και νέες πρόσθετες υπηρεσίες, να επιβάλλει χρεώσεις για πρόσβαση στην Πλατφόρμα ή/και χρήση της Υπηρεσίας Εύρεσης Επιχείρησης από τους χρήστες και τα Μέλη ή/και της Υπηρεσίας Αξιολόγησης από τους Χρήστες, ενημερώνοντας σχετικά με τις Αλλαγές αυτές σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Ενότητα Ι ανωτέρω.

2.7. Παραστατικό

Η Εταιρεία θα σας αποστέλλει μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα το φορολογικό παραστατικό που αφορά στην εκάστοτε καταβληθείσα από εσάς συνδρομή, εντός πέντε  (5) εργασίμων ημερών από την καταβολή της.

2.8. Δικαίωμα Υπαναχώρησης

2.8.1. Κάθε Συνδρομητής Χρήστης διατηρεί το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήψης, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχώρισε κατά την εγγραφή του στην Πλατφόρμα, της ειδοποίησης από την Εταιρεία περί ενεργοποίησης του λογαριασμού/συνδρομής του υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει απωλέσει το σχετικό δικαίωμα δυνάμει των όσων ορίζονται ακολούθως.

2.8.2. Ο Συνδρομητής Χρήστης αναγνωρίζει ρητά και αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι σε περίπτωση οιασδήποτε Χρήσης της Υπηρεσίας Ραντεβού (ενδεικτικά, υποβολή αιτήματος ραντεβού σε Επιχείρηση, κ.λπ.) ή/και της Υπηρεσίας Vehicle Book (ενδεικτικά, καταχώρισης οιασδήποτε διενεργηθείσας εργασίας επί του Οχήματός του) χάνει το δικαίωμά του υπαναχώρησης από την αντίστοιχη συνδρομή του.

2.8.3. Ο Συνδρομητής Χρήστης χάνει, επίσης, το δικαίωμά του υπαναχώρησης:

α) εάν παρέλθει άπρακτη η ορισθείσα για αυτό προθεσμία,

β) εάν δεν υποβάλει εμπρόθεσμα ή/και κατά τον προσήκοντα τρόπο, ως αυτός υποδεικνύεται κατωτέρω και κατά την ισχύουσα νομοθεσία, το αντίστοιχο αίτημά του στην Εταιρεία, οπότε και το υποβληθέν αίτημά του απορρίπτεται από την Εταιρεία ως μη έγκυρο.

2.8.4. Επισημαίνεται και ρητά συμφωνείται ότι σε περίπτωση που ο Συνδρομητής Χρήστης, είτε πριν την υποβολή έγκυρου αιτήματός του υπαναχώρησης από τη συνδρομή του εντός της προθεσμίας που ορίζεται στον όρο 2.8.1., είτε αφού αποστείλει/υποβάλει εμπρόθεσμα στην Εταιρεία αίτημα υπαναχώρησής του από την συνδρομή του και μέχρι την απενεργοποίηση – ακύρωση αυτής από την Εταιρεία ως αναφέρεται παρακάτω, προβεί σε οιαδήποτε χρήση Υπηρεσίας Ραντεβού ή/και της Υπηρεσίας Vehicle Book, η Εταιρεία θα παρακρατά το ποσό της συνδρομής που έχει καταβάλει ο Συνδρομητής Χρήστης.

2.8.5. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο Συνδρομητής Χρήστης οφείλει εντός της ως άνω προθεσμίας να ενημερώσει την Εταιρεία για την απόφασή του υπαναχώρησης από τη συνδρομή με μία σαφή έγγραφη δήλωσή του, την οποία θα αποστείλει στην Εταιρεία με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Μεραρχίας Σερρών 52 – 69100 - Κομοτηνή, ή
 • με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή
 • ηλεκτρονικά, επιλέγοντας το πεδίο “Ακύρωση Συνδρομής” από το διαχειριστικό του λογαριασμού του στην Πλατφόρμα. Με την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος υπαναχώρησης, η Εταιρεία θα αποστείλει στο Χρήστη χωρίς καθυστέρηση στο email που έχει δηλώσει κατά το άνοιγμα του λογαριασμού του, επιβεβαίωση λήψης του αιτήματός του.

Προς διευκόλυνση, στο τέλος των παρόντων Όρων Χρήσης παρατίθεται ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που μπορεί ο Συνδρομητής Χρήστης να εκτυπώσει ή/και συμπληρώσει και αποστείλει ή επισυνάψει σύμφωνα με τα παραπάνω. Η χρήση του Εντύπου αυτού δεν είναι υποχρεωτική.

Ρητά συμφωνείται ότι η ανακοίνωση εκ μέρους του Συνδρομητή Χρήστη στην Εταιρεία περί της ασκήσεως του δικαιώματός του υπαναχώρησης θεωρείται ότι έχει περιέλθει στην Εταιρεία την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή/υποβολή στην Εταιρεία του αιτήματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν. Το βάρος απόδειξης περί εμπρόθεσμης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης το φέρει ο Συνδρομητής Χρήστης.

2.8.6. Η Εταιρεία θα επεξεργαστεί το αίτημα του Συνδρομητή Χρήστη και αν η υπαναχώρηση είναι έγκυρη και πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρονται ανωτέρω (συμπεριλαμβανομένης της μη απώλειας του σχετικού δικαιώματος) θα απενεργοποιήσει – ακυρώσει τη συνδρομή από την οποία υπαναχώρησε ο Συνδρομητής Χρήστης, ενημερώνοντας τον σχετικά με email και, με εξαίρεση την περίπτωση του όρου 2.8.4. όπου ισχύουν τα εκεί αναφερόμενα, θα επιστρέψει στο Συνδρομητή Χρήστη το ποσό της συνδρομής από την οποία έχει εν προκειμένω υπαναχωρήσει, εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ακύρωση της συνδρομής. Στην περίπτωση που τυχόν προκύψουν έξοδα κατά την επιστροφή του ποσού (π.χ. τραπεζικά, κ.λπ.), αυτά θα βαρύνουν τον Συνδρομητή Χρήστη και όχι την Εταιρεία.

2.9. Αναβάθμιση

2.9.1. Η Επιχείρηση με ενεργό λογαριασμό, δύναται οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής περιόδου ή ενεργούς συνδρομής της, να προβαίνει σε αναβάθμιση (upgrade) επιλέγοντας μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του λογαριασμού της στην Πλατφόρμα το νέο (δωρεάν ή άλλο Συνδρομητικό) Πακέτο που επιθυμεί.

2.9.2. Η Επιχείρηση, αφού επιλέξει το νέο Συνδρομητικό Πακέτο που επιθυμεί, θα συμπληρώνει τα πρόσθετα στοιχεία που ζητούνται για το προφίλ της στην Πλατφόρμα, και θα χρεώνεται αυτόματα με το ποσό της αντίστοιχης (αναβαθμισμένης) συνδρομής, εντός δε ευλόγου χρόνου (κατά μέγιστο 5 εργάσιμες ημέρες) θα ενημερώνεται από την Εταιρεία, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είχε δηλώσει κατά την εγγραφή της, για την ενεργοποίησή της, οπότε και θα εκκινεί η ετήσια διάρκεια της συνδρομής του νέου Συνδρομητικού Πακέτου. Σε περίπτωση που το αίτημα αναβάθμισης υποβλήθηκε κατά την διάρκεια ενεργούς συνδρομής, το ποσό της οποίας έχει καταβληθεί από την Επιχείρηση, το προκαταβληθέν ποσό της τέως συνδρομής της που αναλογεί στους μήνες που υπολείπονται μέχρι τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την ενεργοποίησή της, θα μετατρέπεται σε χρόνο κατά τον οποίο θα επεκτείνεται αντίστοιχα η διάρκεια συνδρομής του νέου Συνδρομητικού Πακέτου που έχει επιλέξει η Επιχείρηση, της τελευταίας μη δικαιούμενης να προβάλει οιαδήποτε άλλη αξίωση για οιονδήποτε λόγο και αιτία.

2.9.3. Με την ενεργοποίηση του αναβαθμισμένου Συνδρομητικού Πακέτου, το προφίλ της Επιχείρησης θα περιέχει – προβάλλεται στην Πλατφόρμα εφεξής με τα στοιχεία που αναφέρονται στην περιγραφή του αντίστοιχου Συνδρομητικού Πακέτου, όπως είναι αναρτημένη στην Πλατφόρμα στην ενότητα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ/Συνδρομητικά Πακέτα και η Επιχείρηση θα έχει δυνατότητα χρήσης των Υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο αυτού.

2.10. Ακύρωση Συνδρομής

Κάθε Επιχείρηση /Συνδρομητής Χρήστης δύναται να προβεί σε ακύρωση της συνδρομής της/του επιλέγοντας το πεδίο “Ακύρωση Συνδρομής” μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του λογαριασμού του/της στην Πλατφόρμα.

Από την Επιχείρηση: οποτεδήποτε και εάν πραγματοποιήσει αίτημα ακύρωσης, είτε κατά την διάρκεια δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου είτε κατά την διάρκεια ενεργούς συνδρομής, της οποίας το κόστος έχει εξοφλήσει, η Επιχείρηση μεταφέρεται αυτομάτως στο Basic Πακέτο, έχοντας εφεξής δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης των Υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο του Πακέτου αυτού, τα δε στοιχεία που είχε καταχωρημένα στην Πλατφόρμα διατηρούνται για διάστημα 12 μηνών σε περίπτωση που τυχόν στο μεταξύ θελήσει να αποκτήσει εκ νέου τη συνδρομή αυτή, με την άπρακτη παρέλευση του οποίου διαγράφονται από την Εταιρεία. Το προκαταβληθέν ποσό συνδρομής που αναλογεί στο διάστημα από τον μήνα που έλαβε χώρα η ακύρωση έως και τη λήξη της συνδρομής δεν επιστρέφεται στην Επιχείρηση, άλλως παρακρατείται από την Εταιρεία, γεγονός το οποίο η Επιχείρηση ρητά αναγνωρίζει και αποδέχεται, μη δικαιούμενης να προβάλει οιαδήποτε αξίωση έναντι της Εταιρείας.

Από τον Συνδρομητή Χρήστη: σε περίπτωση που το αίτημα ακύρωσης υποβλήθηκε από τον Συνδρομητή Χρήστη κατά την διάρκεια ενεργούς συνδρομής, της οποίας το κόστος έχει εξοφληθεί, το αίτημα αυτό λογίζεται σαν αίτημα υπαναχώρησης του Συνδρομητή Χρήστη, οπότε η εγκυρότητα ή μη αυτού, και κατ’ επέκταση και οι επερχόμενες συνέπειες του, θα κριθούν με βάση τα οριζόμενα ανωτέρω στον όρο 2.8. Πέραν των περιπτώσεων και υπό τους όρους που αναφέρονται στον όρο 2.8.6., σε καμία άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται και δεν γίνεται από την Εταιρεία επιστροφή καταβληθέντος ποσού συνδρομής στον Συνδρομητή Χρήστη, γεγονός το οποίο ο τελευταίος αναγνωρίζει και δηλώνει ρητά ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Τα στοιχεία που είχε καταχωρημένα ο Συνδρομητής Χρήστης στην Πλατφόρμα διατηρούνται από την Εταιρεία για διάστημα 12 μηνών, σε περίπτωση που τυχόν στο μεταξύ θελήσει να αποκτήσει εκ νέου τη συνδρομή αυτή, με την άπρακτη παρέλευση του οποίου διαγράφονται.

IIΙ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ TΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Υποχρεώσεις Επιχείρησης

Πέραν των υποχρεώσεων που αναφέρονται σε άλλα σημεία των παρόντων Όρων Χρήσης, η Επιχείρηση, επιλέγοντας να εγγραφεί στην Πλατφόρμα ως Μέλος της, αναλαμβάνει και εγγυάται ότι:

 • Θα είναι συνεπής με τα πρότυπα της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών, καθώς και αυτών που επιτάσσει η επιχειρηματική του δραστηριότητα/επαγγελματική του ιδιότητα.
 • Θα σέβεται τους εφαρμοστέους νόμους κατά την χρήση των Υπηρεσιών και την πραγματοποίηση ραντεβού με τους Συνδρομητές Χρήστες.
 • δεν θα ενεργεί με τρόπο παραπλανητικό ούτε θα έρχεται σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε τρόπο με τα άλλα Μέλη, την Εταιρεία ή οποιονδήποτε τρίτο που σχετίζεται με την Πλατφόρμα.
 • δεν θα ενεργεί άσεμνα, δυσφημιστικά, ανάρμοστα ή επιθετικά.
 • δεν θα προβαίνει σε κακόπιστη χρήση των Υπηρεσιών.
 • διατηρεί προσωπική τη χρήση των Υπηρεσιών Προβολής και Ραντεβού.
 • θα τηρεί ορθή και διαρκώς επικαιροποιημένη την διαθεσιμότητα της για τον online προγραμματισμό ραντεβού μαζί της από τους Συνδρομητές Χρήστες.
 • θα απαντά στα αιτήματα ραντεβού των Συνδρομητών Χρηστών άμεσα, θα ενημερώνει έγκαιρα τον Συνδρομητή Χρήστη σε περίπτωση αδυναμίας εκ μέρους της πραγματοποίησης του προγραμματισμένου ραντεβού τους, θα συνεννοείται μαζί του για οποιαδήποτε αλλαγή στην προγραμματισμένη ημερομηνία ή/και ώρα πραγματοποίησης του ραντεβού.
 • θα διατηρεί ασφαλείς και εμπιστευτικές όλες τις πληροφορίες που λαμβάνει ή περιέρχονται σε γνώση της στο πλαίσιο χρήσης της Υπηρεσίας Ραντεβού, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των επικοινωνιών και συνομιλιών ανάμεσα σε εκείνην και τους Συνδρομητές Χρήστες και όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με τη διαδικασία των αιτημάτων ραντεβού.
 • θα παρέχει τις υπηρεσίες της με σεβασμό προς τον Συνδρομητή Χρήστη και πάντα στα πλαίσια των κανόνων της τέχνης και της επιστήμης.
 • θα δέχεται τον Συνδρομητή Χρήστη ως συμβαλλόμενο μέρος αναφορικά με την παροχή της υπηρεσίας που ο τελευταίος αιτείται μέσω της Υπηρεσίας Ραντεβού και αντίστοιχα μεταξύ τους συμφωνείται.
 • θα καταχωρεί με ακρίβεια μέσω του διαχειριστικού των ραντεβού στο λογαριασμό της στην Πλατφόρμα, τις εργασίες συντήρησης /επισκευής που έκανε στο Όχημα του Συνδρομητή Χρήστη κατά το προγραμματισμένο ραντεβού τους, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα το Vehicle Book του τελευταίου.
 • σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής της ή λήξης αυτής, ή απενεργοποίησης (προσωρινής ή οριστικής) του λογαριασμού της στην Πλατφόρμα, θα εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της έναντι των Συνδρομητών Χρηστών που απορρέουν από την εκ μέρους της χρήση της Πλατφόρμας μέχρι το χρονικό σημείο επέλευσης των ως άνω αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένης αυτής της εξυπηρέτησης των αιτημάτων ραντεβού που θα της έχουν υποβληθεί από τους Συνδρομητές Χρήστες μέχρι τη στιγμή εκείνη. 
 • θα διαφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των Συνδρομητών Χρηστών και θα τηρεί τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων και τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
 • ενημερώνει άμεσα την Εταιρεία σε περίπτωση που έχει λόγους να θεωρεί ή να υποψιάζεται ότι άλλος Μέλος ή εν γένει χρήστης της Πλατφόρμας έχει παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Επιπλέον, ως Επιχείρηση:

 • δέχεστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με email, sms ή μέσω τηλεφώνου για νέες αιτήσεις ραντεβού που υποβάλλουν προς εσάς Συνδρομητές Χρήστες.
 • αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι η ευθύνη είσπραξης και έκδοσης, αντίστοιχα, του νόμιμου παραστατικού προς τον Συνδρομητή Χρήστη για το κόστος/αμοιβή σας όσον αφορά στα προϊόντα /υπηρεσίες που του παρείχατε, είναι αποκλειστικά δική σας.
 • συμφωνείτε ότι η Εταιρεία δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για την νομιμότητα των μεταξύ Συνδρομητή Χρήστη - Επιχείρησης συναλλαγών.
 • αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι η ανάρτηση μιας Προσφοράς ή εν γένει προϊόντων/υπηρεσιών σας και οι αντίστοιχες τιμές τους, αποτελούν δεσμευτική προσφορά εκ μέρους σας προς άμεση παροχή σε όποιον χρήστη της Πλατφόρμας προβεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά μέσω της Πλατφόρμας και ότι φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή και σύννομη περιγραφή και παροχή αντίστοιχα, των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ελέγχει ή αποδέχεται αυτές.
 • αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι θα προβάλλονται εμφανώς στη σελίδα σας στην Πλατφόρμα αξιολογήσεις σας εκ μέρους Χρηστών.
 • δέχεστε να κοινοποιούμε, κατά την διακριτική μας ευχέρεια, και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης που χειριζόμαστε, στοιχεία του προφίλ σας για την προώθησή της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών της.
 • δέχεστε να λαμβάνετε newsletters για σημαντικές ενημερώσεις από την Πλατφόρμα. Διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής από το newsletter.

2. Υποχρεώσεις Χρηστών

Πέραν των υποχρεώσεων που αναφέρονται σε άλλα σημεία των παρόντων Όρων Χρήσης, έκαστος Εγγεγραμμένος /Συνδρομητής Χρήστης, επιλέγοντας να εγγραφεί στην Πλατφόρμα ως Μέλος της, καθώς και κάθε χρήστης εν γένει που επιλέγει να περιηγηθεί στην Πλατφόρμα και προβεί σε αναζήτηση Επιχείρησης, αναλαμβάνει και εγγυάται ότι:

 • θα χρησιμοποιεί την Πλατφόρμα και τις Υπηρεσίες της σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και μόνο για προσωπική χρήση και όχι για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό και της μεταπώλησής τους.
 • δεν θα παρέχει πληροφορίες οι οποίες γνωρίζει ότι είναι ανακριβείς, λανθασμένες, ατελείς, ψευδείς ή θα μπορούσαν να θεωρηθούν διαστρέβλωση των γεγονότων.
 • δεν θα προβαίνει σε κακόπιστη χρήση της Πλατφόρμας και οιασδήποτε Υπηρεσίας της.
 • ενημερώνει άμεσα την Εταιρεία σε περίπτωση που έχει κάποιο λόγο να πιστεύει ή να υποψιάζεται ότι ένα άλλο Μέλος ή χρήστης εν γένει της Πλατφόρμας έχει παραβιάσει κάποιον Όρο Χρήσης ή όταν έχει λόγους να θεωρεί ότι το προφίλ μίας Επιχείρησης είναι λανθασμένο ή ανακριβές.

Ο Συνδρομητής Χρήστης οφείλει, επιπροσθέτως, να δηλώνει κατά την χρήση της Υπηρεσίας Ραντεβού, υπηρεσίες που πραγματικά τον ενδιαφέρουν να λάβει.

Έκαστος Χρήστης ή χρήστης εν γένει της Πλατφόρμας α) είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξακρίβωση της ταυτότητας και της ακρίβειας των πληροφοριών που προβάλλονται στο προφίλ της Επιχείρησης που εκάστοτε επιλέγει να συναλλαχθεί /κλείσει ραντεβού μαζί της, καθώς και της καταλληλότητας της για τον επιδιωκόμενο από τον ίδιο σκοπό και β) φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την εκάστοτε επιλογή Επιχείρησης στην οποία προβαίνει. Παρά το γεγονός ότι κάποιες Επιχειρήσεις μπορεί να λαμβάνουν θετικές αξιολογήσεις στην Πλατφόρμα για τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχουν, η Εταιρεία ουδεμία εγγύηση παρέχει ως προς την αλήθεια ή ακρίβεια αυτών ούτε και ως προς την ποιότητα, καταλληλότητα και  ασφάλεια των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν οι Επιχειρήσεις. Η Εταιρεία δεν λαμβάνει μέρος σε καμία συμφωνία ή συναλλαγή μεταξύ Χρηστών/χρηστών και Επιχειρήσεων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ελέγξει /πιστοποιήσει /βεβαιώσει κατά κανέναν τρόπο τους ισχυρισμούς είτε των Χρηστών είτε των Επιχειρήσεων. Επιπλέον, εξαρτάται αποκλειστικά από τους Χρήστες/χρήστες να γνωρίσουν στην Επιχείρηση όλες τις σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται, πριν προχωρήσουν στη αγορά προϊόντος / λήψη υπηρεσίας της.

3. Πλέον των όσων ορίζονται ανωτέρω, τα Μέλη και οι χρήστες εν γένει της Πλατφόρμας δεσμεύονται και με τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

3.1. Η χρήση της Πλατφόρμας διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Κοινοτικού και Διεθνούς Δικαίου, που είναι δεσμευτικές για τον εκάστοτε χρήστη και Μέλος της, αντίστοιχα, ο οποίος υποχρεούται να συμμορφώνεται με αυτές. Επιπροσθέτως, ο χρήστης ή το Μέλος, αντίστοιχα, υποχρεούται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Πλατφόρμας σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους Χρήσης, απέχοντας από οιαδήποτε ενέργεια η οποία μπορεί να προσβάλλει το ήθος και την προσωπικότητα των χρηστών, των Μελών ή/και τρίτων, να βλάψει τη φήμη της Εταιρείας ή/και να δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της Πλατφόρμας ή και των Υπηρεσιών της.

3.2. Αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, κάθε Μέλος και κάθε χρήστης οφείλει να λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά, οργανωτικά και νομικά μέτρα για τη διασφάλιση του απορρήτου της πληροφορίας. Συμφωνείται ρητά ότι τα Μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για τη νομιμότητα και την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που χορηγούν στην Πλατφόρμα κατά τη διαδικασία εγγραφής ή χρήσης των Υπηρεσιών.

3.3. Οι χρήστες της Πλατφόρμας και τα Μέλη αυτής δηλώνουν ρητά και ανεπιφύλακτα και εγγυώνται ότι:

 • έχουν διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies και την Πολιτική Αποδεκτών Χρήσεων και αποδέχονται αυτές πλήρως και ανεπιφύλακτα,
 • με δική τους ευθύνη και δαπάνες θα λάβουν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα και σε κάθε περίπτωση θα αποζημιώσουν πλήρως και ολοσχερώς την Εταιρεία από οποιαδήποτε διεκδίκηση, απώλεια, ζημία, κόστος, έξοδα υποχρεώσεις, ευθύνες, αποκλίσεις ποινές, πρόστιμα, δικηγορικές αμοιβές που ενδέχεται να υποστούν τα πρόσωπα αυτά ως αποτέλεσμα (α) τυχόν παραβίασης εκ μέρους τους των παρόντων Όρων Χρήσης, των δηλώσεων τους και των εγγυήσεων τους δυνάμει του παρόντος, των πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων της Εταιρείας (β) οποιασδήποτε άλλης ενέργειας ή παράλειψης κατά τη χρήση των Υπηρεσιών που είναι παράνομη,
 • κείμενα, εικόνες, video (μέσω του σχετικού συνδέσμου), φωτογραφίες και οιοδήποτε εν γένει υλικό, που αναρτώνται -προβάλλονται εκ μέρους τους στην Πλατφόρμα, δεν θα πρέπει να θίγουν την τιμή, προσωπικότητα, υπόληψη, δεδομένα ή δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας τρίτων και δεν πρέπει να περιλαμβάνουν ψευδείς, χυδαίες, συκοφαντικές, προσβλητικές, πληροφορίες που να παραπλανούν τους χρήστες ή και τα άλλα Μέλη ή/και να προσβάλλουν τρίτους.

IV. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Δικαίωμα διακοπής λειτουργίας των Υπηρεσιών

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για λόγους τεχνικούς, συντήρησης ή/και αναβάθμισης της Πλατφόρμας, να διακόπτει τη λειτουργία οιασδήποτε Υπηρεσίας προσωρινά και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που η διακοπή αυτή διαρκέσει πάνω από ένα εύλογο χρονικό διάστημα κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρείας, ή έχει ήδη καθοριστεί από την ίδια προγραμματισμένη διακοπή, η Εταιρεία θα ενημερώνει τα Μέλη της και τους χρήστες εν γένει με σχετική της ανάρτηση στην Πλατφόρμα. Ρητά συμφωνείται ότι τα Μέλη και οι χρήστες δεν δύνανται να εγείρουν αξιώσεις κατά της Εταιρείας για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστούν εκ του λόγου αυτού ακόμα και αν η Εταιρεία κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια δεν ειδοποιήσει για τη διακοπή αυτή.

Πλέον των όσων ρητά ορίζονται στο παρόν, η Εταιρεία μπορεί οποτεδήποτε να αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης και της διαθεσιμότητας της ίδιας της Υπηρεσίας, σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

2. Υποχρέωση παροχής πληροφοριών

Η Εταιρεία, σε περίπτωση που τούτο της ζητηθεί από αρμόδια διωκτική, εποπτική, διοικητική, δικαστική ή άλλη Αρχή, υποχρεούται σε διαβίβαση των δεδομένων των Μελών, συμπεριλαμβανομένων και τυχόν προσωπικών δεδομένων τους που χορηγούνται στην Εταιρεία σύμφωνα με το παρόν και οποιονδήποτε άλλων πληροφοριών παρέχονται σε αυτή ή/και έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο των Υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή συγκατάθεση των προσώπων αυτών, για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια, καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων.

3. Περιορισμός εγγυήσεων – ευθύνης της Εταιρείας

3.1. Η Εταιρεία δεν παράγει, παρέχει ή επεξεργάζεται το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που τα Μέλη ανεβάζουν ή προβάλλουν στην Πλατφόρμα, ή χρησιμοποιούν για οιονδήποτε σκοπό ή κατεβάζουν (download) μέσω αυτής και οποιοσδήποτε τυχόν προέλεγχος περιεχομένου αφορά αποκλειστικά και μόνον τεχνικής φύσεως χαρακτηριστικά και στοιχεία, καθώς και στοιχεία που έχουν σχέση με το layout των προβαλλόμενων πληροφοριών σε σχέση με το συνολικό layout της Πλατφόρμας, ώστε το σύνολο του περιεχομένου να εμφανίζεται ομοιογενώς και χωρίς να διαταράσσει την αισθητική ή την λειτουργικότητα της Πλατφόρμας και να είναι σύμφωνο με τα πρότυπα της Πλατφόρμας. Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία δικαιούται να αρνηθεί την ανάρτηση οποιουδήποτε περιεχομένου δεν συνάδει με τα ανωτέρω ή να αιτηθεί την τροποποίησή του από εσάς. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ή ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η Εταιρεία δικαιούται πάντως (αλλά δεν υποχρεούται), στο πλαίσιο των αρχών των παρόντων Όρων Χρήσης και του νόμου, να ελέγχει το περιεχόμενο που αναρτούν τα Μέλη, είτε με αυτοματοποιημένα μέσα ελέγχου, είτε κατόπιν καταγγελιών είτε και με κατά περίπτωση έρευνα σε συνέχεια του αυτοματοποιημένου ελέγχου ή της καταγγελίας, καθώς και να κατεβάζει, εν όλω ή εν μέρει, το περιεχόμενο αυτό. Οποιοδήποτε τεχνικής φύσεως εργαλείο τυχόν σας παρέχετε για την ανάρτηση του περιεχομένου σας στην Πλατφόρμα, παρέχεται αποκλειστικά και μόνον ως τεχνικής φύσεως διευκόλυνση που ουδόλως επηρεάζει την διαμόρφωση του περιεχομένου.

3.2. Η Εταιρεία ενεργεί πάντοτε καλόπιστα και στο πλαίσιο των όσων προβλέπει ο νόμος και οι παρόντες Όροι Χρήσης. Συνεπώς έχει λάβει και εξακολουθεί αδιαλείπτως να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά ή άλλα μέτρα και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου (α) η Πλατφόρμα και οι Υπηρεσίες να λειτουργούν αδιαλείπτως και προσηκόντως, χωρίς προβλήματα, διακοπές, καθυστερήσεις, σφάλματα ή λάθη, (β) η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ίδια ή οι εξυπηρετητές (Servers) μέσω των οποίων οι  Υπηρεσίες τίθενται στη διάθεση των Μελών, να μη περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά, ωστόσο ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ για όλα τα ανωτέρω.

3.3. Οι Υπηρεσίες παρέχονται “ως έχουν” και διατίθενται κατά τρόπο απολύτως αυτοματοποιημένο και δεν περιλαμβάνουν την εισαγωγή από την Εταιρεία οποιουδήποτε στοιχείου στο σύστημα εκάστης Υπηρεσίας, ούτε παραμετροποιήσεις σε ad hoc βάση. Οιαδήποτε δε Υπηρεσία ενδέχεται στο μέλλον να παραμετροποιηθεί κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας.

3.4. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και άλλα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι χρήστες και τα Μέλη συμμορφώνονται με τους παρόντες Όρους Χρήσης και την κείμενη νομοθεσία, ωστόσο ως Πάροχος Υπηρεσιών της Κοινωνίας της Πληροφορίας δεν έχει γενική και βάσει νόμου υποχρέωση (α) ελέγχου των πληροφοριών που της παρέχονται, (β) δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι κάποιος χρήστης ή κάποιο Μέλος έχει προβεί σε παράνομες ή αντισυμβατικές δραστηριότητες κατά τη χρήση της Πλατφόρμας ή και των Υπηρεσιών ή/και κατά την παροχή των υπηρεσιών εκ μέρους Επιχείρησης, (γ) ελέγχου της τήρησης εκ μέρους των Μελών, εν γένει ή και κατά τη μεταξύ τους ή με χρήστη συναλλαγή και παροχή, της φορολογικής νομοθεσίας, των διατάξεων περί πώλησης/εντολής/έργου/μίσθωσης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών του Αστικού Κώδικα, του δικαίου του ανταγωνισμού, της νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία των καταναλωτών, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ή άλλους εφαρμοστέους νόμους και κανόνες.

3.5. Η Εταιρεία λαμβάνει πρόσφορα μέτρα προκειμένου να διαπιστώνει την ύπαρξη και λειτουργία των Επιχειρήσεων κατά την εγγραφή τους, ωστόσο η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς το εάν η Επιχείρηση λειτουργεί κατά τον χρόνο αποστολής προς αυτόν αιτήματος ραντεβού ή και κατά τον χρόνο πραγματοποίησής του ή και κατά τον χρόνο κλήσης ή μετάβασης σε αυτήν από οιονδήποτε χρήστη εν γένει.

Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να ελέγχει τις υπηρεσίες που παρέχουν οι Επιχειρήσεις, τις αξιολογήσεις των Χρηστών και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που αφορούν στα Μέλη και αναρτώνται και δημοσιοποιούνται στην Πλατφόρμα. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαμόρφωση των ανωτέρω.

Η Εταιρεία δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να εγγυηθεί ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην Πλατφόρμα είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, και ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν λάθη (συμπεριλαμβανομένων προφανών και τυπογραφικών λαθών), για παρεμβολές λόγω (προσωρινής ή/και μερικής) αναστολής λειτουργίας, εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης ή συντήρησης του Δικτυακού Τόπου ή/και της Εφαρμογής ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία, για ανακριβείς, παραπλανητικές ή αναληθείς πληροφορίες ή για τη μη διανομή των πληροφοριών.

Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί ή αποδέχεται τις πληροφορίες που προβάλλουν τα Μέλη στην Πλατφόρμα.

3.6. Έκαστο Μέλος συμφωνεί ότι η Εταιρεία δεν προχωρά σε εξακρίβωση της ταυτότητας των Μελών και της ακρίβειας των πληροφοριών που μοιράζονται. Συνεπώς, η Πλατφόρμα δεν εγγυάται:

 • την πληρότητα ή την ακρίβεια των στοιχείων οποιουδήποτε Μέλους.
 • ότι τα αιτήματα που πραγματοποιούν οι Συνδρομητές Χρήστες είναι αυθεντικά.
 • την ταυτότητα των Μελών και των εν γένει χρηστών που χρησιμοποιούν την Πλατφόρμα.

Η Εταιρεία δεν έχει τον έλεγχο και συνεπώς καμία ευθύνη έχει αναφορικά με τη συμπεριφορά, την απόκριση και την ποιότητα των Μελών και των εν γένει χρηστών στην Πλατφόρμα.

3.7. Έκαστο Μέλος και έκαστος χρήστης εν γένει αποδέχεται ότι η Πλατφόρμα παρέχει μόνο την ευκολία προβολής – προσφοράς σε χρήστες της των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν οι Επιχειρήσεις και διασύνδεσής τους με Συνδρομητές Χρήστες. Η Εταιρεία δεν διαμεσολαβεί για την εξεύρεση πελατείας από τις Επιχειρήσεις ούτε υπόσχεται σε αυτές /εγγυάται την αύξηση ή διατήρηση της πελατείας τους ή άλλου οφέλους.

3.8. Η Επιχείρηση αποδέχεται και συμφωνεί ότι η χρήση και η εξάρτησή της από οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στην Πλατφόρμα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με δική της ευθύνη και η Εταιρεία δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά και απώλεια που μπορεί να προκληθεί ως αποτέλεσμα ή σε σχέση με τη χρήση από την Επιχείρηση και την εξάρτησή της από τέτοιες πληροφορίες. Η Επιχείρηση έχει την υποχρέωση να διεξάγει τη δική της έρευνα και να διασφαλίσει ότι συμμορφώνεται με τις ρυθμίσεις που ισχύουν για τις επιχειρήσεις της κατηγορίας της, τις υπηρεσίες που προσφέρει και τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιεί. Η Εταιρεία δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε αποτυχία της Επιχείρησης να συμμορφωθεί με οποιονδήποτε σχετικό νόμο και κανονισμό, που ενδέχεται να ισχύει στην περίπτωσή της αναφορικά με τη χρήση της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών της.

3.9. Έκαστο Μέλος είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την επικοινωνία και τις επακόλουθες συναλλαγές με άλλα Μέλη. Συνεπώς, το αντίστοιχο Μέλος οφείλει να αποζημιώνει την Εταιρεία πλήρως σε περίπτωση απαιτήσεων για απώλειες, ζημιές, χρηματικό κόστος, αξιώσεις και έξοδα με τα οποία θα επιβαρυνθεί η Εταιρεία (συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριζόμενων μόνο σε τέτοιες απώλειες και ζημιές που θα προκληθούν στην Εταιρεία, που θα μπορούσαν να προκύψουν από ή σε σχέση με τις ενέργειες ή/και παραλείψεις σας κατά τη χρήση της Πλατφόρμας), που προέρχονται από ή σε σχέση με οποιαδήποτε συναλλαγή του στην Πλατφόρμα.

3.10. Ο Συνδρομητής Χρήστης αποδέχεται και συμφωνεί ότι η Υπηρεσία Ραντεβού περιορίζεται στην προσφορά ενός μέσου προκειμένου να προγραμματίσει ραντεβού με την Επιχείρηση που επιλέγει. Όταν ο Συνδρομητής Χρήστης χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, η Πλατφόρμα δεν εγγυάται:

 • ότι θα βρει Επιχείρηση κατάλληλη για τις προσωπικές του απαιτήσεις,
 • ότι τα στοιχεία/δεδομένα της Επιχείρησης είναι ακριβή/αυθεντικά,
 • ότι η Επιχείρηση συμμορφώνεται με οποιοδήποτε πρότυπο ποιότητας,
 • την καταλληλότητα, κατάρτιση, τεχνική επάρκεια, διαθεσιμότητα κάθε Επιχείρησης.

3.11. Η Εταιρεία ουδεμία εγγύηση παρέχει για (α) την καταλληλότητα, αποτελεσματικότητα, επάρκεια κάθε Υπηρεσίας αναφορικά με το σκοπό για τον οποίο κάθε Μέλος τη χρησιμοποιεί, (β) την ορθή και προσήκουσα εκτέλεση των συναλλακτικών υποχρεώσεων των Μελών έναντι αλλήλων και τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τις υπηρεσίες αυτές, (γ) την καταλληλότητα των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν οι Επιχειρήσεις.

3.12. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη σε καμία περίπτωση για τις μεθόδους, τεχνικές, την ποιότητα προϊόντων/υπηρεσιών, την εγκυρότητα και αξιοπιστία της διάγνωσης, συμβουλής, επισκευής και εν γένει για την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας από τις Επιχειρήσεις. Τα προϊόντα πωλούνται και οι υπηρεσίες παρέχονται από τις Επιχειρήσεις σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ενδέχεται να συμφωνηθούν ανάμεσα στον Χρήστη/χρήστη και την Επιχείρηση που ελεύθερα και κατά την απόλυτη κρίση του επιλέγει ο πρώτος. Στην περίπτωση που θα προκύψει κάποια διαφωνία ανάμεσα στον Χρήστη/χρήστη και οποιαδήποτε Επιχείρηση, η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε (συμπεριλαμβανόμενης, αλλά όχι περιοριζόμενης μόνο, οποιασδήποτε ζημιάς ή/και τραυματισμού) που τυχόν υποστεί οποιοδήποτε Μέλος ή/και χρήστης εν γένει κατά τη διαδικασία και η Εταιρεία αποδεσμεύεται ως μη υπεύθυνη για οτιδήποτε ενδέχεται το Μέλος ή/και ο χρήστης να υποστεί ή για οτιδήποτε σχετίζεται με την εν λόγω διαφορά.

3.13. Σχόλια, αξιολογήσεις και πάσης φύσεως υλικό και πληροφορίες που δημοσιοποιούνται στην Πλατφόρμα ή που παρέχονται από την Πλατφόρμα δεν έχουν σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως συμβουλές που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί. Επομένως η Εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνης από την εμπιστοσύνη που μπορεί να επιδείξει κάποιο Μέλος ή χρήστης εν γένει της Πλατφόρμας. Επιπλέον, η ευθύνη αναφορικά με τις αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση πληροφορίες οι οποίες δίνονται από την Πλατφόρμα πρέπει να παραμένει αποκλειστικά προσωπική στο Μέλος ή χρήστη αυτής.

3.14. Η Εταιρεία δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο να συμμετάσχει, ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε επικοινωνία, συναλλαγή, συνάντηση, διευθέτηση ή σχέση ανάμεσα στα Μέλη ή και άλλους χρήστες. Συνεπώς, η Εταιρεία συστήνει στο κάθε Μέλος και σε κάθε χρήστη εν γένει να παίρνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις όταν επικοινωνεί με οιονδήποτε τρόπο με (άλλα) Μέλη.

3.15. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη αστική, ποινική, ή άλλως φέρει έναντι των χρηστών, των Μελών ή/και οποιουδήποτε τρίτου, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω, κατά τη χρήση της Πλατφόρμας ή και οιασδήποτε Υπηρεσίας υποστεί ζημία άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, αποθετική, ενδεικτικά ως προς τα κέρδη του, την επιχείρησή του, τα εισοδήματά του, τη φήμη του, μειωθεί η συχνότητα παροχής των υπηρεσιών του, ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη ζημία άμεση, έμμεση ή αποθετική, οικονομικής ή άλλης φύσης, διαφυγόντα κέρδη, οφειλόμενη σε:

(α) καθυστερημένη ή μη προσήκουσα αποστολή, μετάδοση, διαβίβαση, αποθήκευση, λήψη οποιασδήποτε πληροφορίας ή και περιεχομένου, ή/και σε απώλεια, καταστροφή αυτών, εξαιτίας λαθών, παραλείψεων, τεχνικών κολλημάτων λαθών, βλαβών ή δυσλειτουργιών των τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, του Διαδικτύου, του Δικτυακού Τόπου, της Εφαρμογής, των Internet Service Providers,

(β) τυχόν προσωρινή ή οριστική απενεργοποίηση των Υπηρεσιών, διακοπή λειτουργίας της Πλατφόρμας ή και οιασδήποτε Υπηρεσίας ή μεμονωμένων λειτουργιών τους, διαγραφή λογαριασμού Μέλους ή τεχνικά κολλήματα της Πλατφόρμας ή και των Υπηρεσιών σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν,

(γ) γεγονότα, καταστάσεις, ενέργειες, πράξεις ή/και παραλείψεις της Εταιρείας ή τρίτων, συμπεριλαμβανομένων και των Μελών, για τις οποίες η Εταιρεία δεν παρέχει εγγυήσεις και δεν φέρει υποχρέωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν,

(δ) χρήση εκ μέρους των χρηστών ή των Μελών των δεδομένων των Μελών (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν προσωπικών δεδομένων) για σκοπούς άλλους από τη χρήση της Πλατφόρμας ή και των Υπηρεσιών σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και από την παροχή των υπηρεσιών της εκάστοτε Επιχείρησης,

(ε) παράβαση της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων ή άλλης νομοθεσίας που σχετίζεται ενδεικτικά με τη χρήση των Υπηρεσιών,

(στ) τυχόν ασυμφωνία της ώρας του συστήματος ή της ώρας της Υπηρεσίας Ραντεβού με κάποια ώρα που έχει καθοριστεί επίσημα,

(ζ) γεγονότα ανωτέρας βίας.

3.16. Τυχόν παράπονα ή απαιτήσεις σχετικά με προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρονται ή που παρέχονται από τις Επιχειρήσεις θα πρέπει να διαχειρίζονται από τις Επιχειρήσεις, χωρίς τη μεσολάβηση ή παρέμβαση της Εταιρείας. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη και αποποιείται κάθε ευθύνης σχετικά με απαιτήσεις για υπηρεσίες κατά τη διεξαγωγή του ραντεβού από την Επιχείρηση. Η Εταιρεία δύναται (αλλά δεν υποχρεούται), κατά την κρίση της, να προσφέρει υπηρεσία υποστήριξης πελατών σε ένα Μέλος ή να λειτουργήσει ως μεσάζων.

3.17. Σε κάθε περίπτωση, ρητά συμφωνείται ότι η Εταιρεία ευθύνεται μόνο για άμεσες ζημιές, οι οποίες προκύπτουν λόγω δόλου ή βαριάς αμέλειας εκ μέρους της. Με την επιφύλαξη αναγκαστικών διατάξεων δικαίου, αποκλείεται ρητά η ευθύνη της Εταιρείας για άμεση ζημία λόγω ελαφράς αμέλειας ανεξαρτήτως νομικού λόγου. Αποκλείεται πλήρως και ρητά η ευθύνη της Εταιρείας για έμμεσες ή επακόλουθες ζημίες, ανεξαρτήτως λόγου.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Ή ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΟΙ Ή ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ.

Ωστόσο, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ούτε η Εταιρεία ούτε οποιοσδήποτε από τους εκπροσώπους, υπαλλήλους, βοηθούς της ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία, τη χορηγία, την προώθηση ή την καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή των Υπηρεσιών, ευθύνεται για :

(α) οποιαδήποτε ποινική, ειδική, έμμεση ή επακόλουθη ζημία ή απώλεια, οποιαδήποτε απώλεια παραγωγής, απώλεια κέρδους, απώλεια εσόδων, απώλεια συμβολαίου, απώλεια ή ζημία στην πελατεία ή την φήμη, απώλεια αποζημίωσης τυχόν υποστεί κάποιο Μέλος, χρήστης ή οιοσδήποτε τρίτος,

(β) οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται στο προφίλ των Επιχειρήσεων, ή σχετικά με τις πληροφορίες που διαβιβάζονται από ή προς τους Χρήστες/χρήστες,

(γ) προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχονται από τις Επιχειρήσεις,

(δ) τυχόν απόρριψη εκ μέρους Επιχείρησης αιτήματος για ραντεβού/παροχή υπηρεσιών,

(ε) οποιεσδήποτε (άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή ποινικές) ζημίες, φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες κάποιο Μέλος ή χρήστης υπέστη, πλήρωσε ή προκάλεσε, σύμφωνα με, έπειτα από ή σε σχέση με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την καθυστέρηση στη χρήση της Πλατφόρμας ή και οιασδήποτε Υπηρεσίας,

(στ) τυχόν τραυματισμό, θάνατο, φθορά ιδιοκτησίας ή άλλες (άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή ποινικά κολάσιμες) ζημίες, φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες κάποιο Μέλος ή χρήστης υπέστη, πλήρωσε ή προκάλεσε, είτε εξαιτίας (νομικών) πράξεων, σφαλμάτων, παραβιάσεων.

V. ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

1. Newsletters

Με την εγγραφή οιουδήποτε χρήστη της Πλατφόρμας στο newsletter της Εταιρείας, καθώς και με την εγγραφή των Μελών στην Πλατφόρμα, η Εταιρεία, στα πλαίσια του έννομου συμφέροντός της, δύναται να αποστέλλει στο email που δηλώσατε ενημερωτικά δελτία (newsletters). Η Εταιρεία δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με των ISPs (Internet Service Providers) για την παράδοσή τους. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτή οφείλουν να ελέγχουν τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που εγγεγραμμένος στην υπηρεσία newsletter δεν επιθυμεί να λαμβάνει πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμεί τη διαγραφή του συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της carmap, μπορεί να ενημερώσει σχετικά την Εταιρεία αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά emails μας που λαμβάνει. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αποστολή και αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletters. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα.

2. Ειδοποιήσεις

Μετά την εγγραφή οιουδήποτε Συνδρομητή Χρήστη στην Πλατφόρμα, η Εταιρεία δύναται να του αποστέλλει στο email που δήλωσε ειδοποιήσεις ενημερωτικής φύσεως αναφορικά με το Όχημά του ή/και τους οδηγούς οχημάτων ή/και την κίνηση – ασφάλεια των οχημάτων εν γένει, όπως ενδεικτικά για την επικείμενη ημερομηνία Vehicle και KTEO του Οχήματός του, ανανέωσης της ασφάλειας του, κ.λπ.  Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει εάν οι ειδοποιήσεις αυτές δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με των ISPs (Internet Service Providers) για την παράδοσή τους. Οι Συνδρομητές Χρήστες συνιστάται να ελέγχουν τακτικά το spam folder του email τους. Σε περίπτωση που Συνδρομητής Χρήστης δεν επιθυμεί να λαμβάνει πλέον τέτοιες ειδοποιήσεις, μπορεί να ενημερώσει σχετικά την Εταιρεία αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά emails μας που λαμβάνει.

3. Διαφημίσεις

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφημίζεται σε διάφορες ιστοσελίδες της επιλογής της στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιεί συνεργάτες ή τρίτες διαφημιστικές εταιρείες, κατά περίπτωση. Κατά την προβολή αυτών των διαφημίσεων χρησιμοποιούνται cookies αλλά δεν χρησιμοποιούνται δεδομένα που αναγνωρίζουν τους επισκέπτες/ χρήστες προσωπικά. Περισσότερα για την Πολιτική cookies της carmap διαβάστε την Πολιτική Cookies.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάζει διαφημίσεις τρίτων μέσα από την Πλατφόρμα. Οι διαφημίσεις μπορούν να περιέχουν εξωτερικούς συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων. Είναι ευθύνη των διαφημιζόμενων να εξασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις τους και το περιεχόμενό τους είναι σύννομο, δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων, δεν είναι προσβλητικό, ψευδές, δόλιο ή παραπλανητικό. Απαγορεύεται η ανάρτηση διαφημίσεων στην Πλατφόρμα με θέμα ή περιεχόμενο υβριστικό, απειλητικό, πορνογραφικό, γυμνό, αλκοόλ, φάρμακα, τσιγάρα, τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα, όπλα, εκρηκτικά, ιούς ή άλλα ακατάλληλα προγράμματα, πυραμιδικά σχήματα, παράνομες δραστηριότητες, ή οποιοδήποτε άλλο ακατάλληλο περιεχόμενο κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρείας. Όλες οι διαφημίσεις πρέπει να είναι κατάλληλες για την κοινότητα της Πλατφόρμας και να σέβονται τα δικαιώματα τρίτων, είτε φυσικών είτε νομικών προσώπων. Καμία διαφήμιση δεν μπορεί να υπονοεί ότι έχει την υποστήριξη, έγκριση ή ότι γίνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία. Η carmap μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να απορρίψει οποιαδήποτε διαφήμιση για οποιονδήποτε λόγο αυτή κρίνει σκόπιμο, ακόμα και μετά την δημοσίευσή της.

4. Εξωτερικοί Σύνδεσμοι (External Links)

Η Πλατφόρμα και οι επιμέρους ιστοσελίδες της μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς ιστοσελίδες που διατηρούνται από τρίτους, των οποίων οι πληροφορίες και οι πρακτικές προστασίας δεδομένων είναι διαφορετικές από αυτές της Εταιρείας. H carmap ουδεμία ευθύνη φέρει για τις πληροφορίες ή τις πρακτικές προστασίας δεδομένων που χρησιμοποιούνται σε ιστοσελίδες τρίτων. Συνιστάται, πριν την χρήση άλλων ιστοσελίδων, η ανάγνωση και κατανόηση των όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου τους. Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων στις οποίες η Πλατφόρμα ενδέχεται να παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

5. Social Media

Οι χρήστες και τα Μέλη δύνανται να ακολουθούν την Εταιρεία μέσω των ιστοσελίδων της στο Facebook,  Instagram, TikTok, Twitter (Social Media) για να μαθαίνουν νέα της, να σχολιάζουν και να μετέχουν σε ειδικές προωθητικές ενέργειές της. Οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει η Eταιρεία μέσα από τα Social Media και όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται, υποβάλλονται ή προσφέρονται από αυτή μέσω των λογαριασμών της στα Social Media, θα υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης, εκτός και αν άλλως συμφωνηθεί.

VI. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

1. Η Εταιρεία είναι ο πνευματικός δημιουργός και νόμιμος κάτοχος και διαχειριστής της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών της σύμφωνα με το παρόν, συμπεριλαμβανομένου και του διαχειριστικού εργαλείου η άδεια χρήσης του οποίου παραχωρείται από την Εταιρεία στα Μέλη με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους. Η Εταιρεία παραχωρεί δια της παρούσας στα Μέλη της το δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης των αντίστοιχων κατά περίπτωση Υπηρεσιών σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Η Εταιρεία είναι κυρία και διατηρεί στην κατοχή και ιδιοκτησία της όλα τα δικαιώματα, τίτλους και συμφέροντα (α) στην Πλατφόρμα και στις Υπηρεσίες της, στις λειτουργίες και στα χαρακτηριστικά τους συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: των λογισμικών, προγραμμάτων, της φιλοσοφίας, μεθοδολογίας και τεχνικής με τις οποίες αυτά έχουν σχεδιαστεί, του μοντέλου, των αλγορίθμων, πληροφοριών και υλικών τους, της τεχνογνωσίας, καθώς και τυχόν τροποποιήσεων, παραμετροποιήσεων των Υπηρεσιών και των λογισμικών τους, παράγωγων λειτουργιών τους, (β) στο διαχειριστικό εργαλείο προς τα Μέλη, (γ) στην εμπορική ονομασία carmap, στο εμπορικό σήμα και στο δικτυακό τόπο carmap.gr και στα παράγωγα, σύνθετα, ομόηχα ή παρόμοια τους (δ) σε οποιαδήποτε άλλα λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικούς τίτλους, εμπορικά μυστικά, πατέντες και οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας αναφορικά με την Πλατφόρμα, τις Υπηρεσίες, τον Δικτυακό Τόπο, την Εφαρμογή και τις λειτουργίες τους, τα οποία καθίστανται γνωστά στον χρήστη/ Μέλη μέσω της Πλατφόρμας.

2. Με εξαίρεση τις πληροφορίες που τα Μέλη αναρτούν, οι οποίες τυγχάνουν ιδιοκτησίας τους, όλο το άλλο περιεχόμενο στην Πλατφόρμα, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, ηχητικά κλιπ, και το λογισμικό ("Περιεχόμενο"), είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας.

Οι Επιχειρήσεις διατηρούν όλα τα δικαιώματα, τίτλους και συμφέροντα στα δεδομένα τους και με την εγγραφή τους στην Πλατφόρμα, παραχωρούν στην Εταιρεία, άνευ υποχρέωσης της τελευταίας καταβολής οιωνδήποτε δικαιωμάτων, α) μια μη αποκλειστική και για όσο διάστημα διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα, άδεια στην Εταιρεία ανάρτησης, φιλοξενίας και προβολής στην Πλατφόρμα του πάσης φύσεως περιεχομένου που καταχωρείται στη σελίδα τους στην Πλατφόρμα στο πλαίσιο παροχής των Υπηρεσιών και χρήσης, αναπαραγωγής και προβολής μέρους του ως άνω περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα της Εταιρείας και σε άλλα έντυπα ή ψηφιακά μέσα της επιλογής της Εταιρείας στο πλαίσιο προώθησης από την Εταιρεία της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών της, και β) μία μη αποκλειστική και για όσο διάστημα ορίζεται εκεί, διατήρησης στους servers της Εταιρείας των στοιχείων που αναφέρονται στην υποενότητα ΙΙ.Α.3.1. ανωτέρω.

Οι Χρήστες, με την εγγραφή τους στην Πλατφόρμα, παραχωρούν στην Εταιρεία, άνευ υποχρέωσης της τελευταίας καταβολής οιωνδήποτε δικαιωμάτων, μία αμετάκλητη, αορίστου χρόνου άδεια να αναρτά, φιλοξενεί και προβάλλει στην Πλατφόρμα για τους σκοπούς της Υπηρεσίας Αξιολόγησης που συμφωνούνται στο παρόν, τις αξιολογήσεις Επιχειρήσεων που καταχωρούν στην Πλατφόρμα.

Οι Συνδρομητές Χρήστες με την εγγραφή τους στην Πλατφόρμα, παραχωρούν στην Εταιρεία μια μη αποκλειστική και για όσο διάστημα διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην Πλατφόρμα, άδεια στην Εταιρεία ανάρτησης, φιλοξενίας και προβολής στον λογαριασμό τους στην Πλατφόρμα, καθώς και επεξεργασίας για την αποστολή των κατάλληλων ειδοποιήσεων ενημέρωσης, του περιεχομένου που καταχωρείται από αυτούς και από τις Επιχειρήσεις στο πλαίσιο και για τους σκοπούς παροχής των Υπηρεσιών Vehicle Book και Ραντεβού.

3. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ενυπάρχουν στην κατάρτιση (δηλαδή στον τρόπο παρουσίασης, επιλογή, διάταξη) όλου του περιεχομένου της Πλατφόρμας, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Εταιρείας που διαχειρίζεται και λειτουργεί αυτή. Το λογισμικό, που διατίθεται στην Πλατφόρμα, είναι πνευματικά κατοχυρωμένο. Οποιαδήποτε χρήση του Περιεχομένου ή/και του λογισμικού, που δεν είναι σε συνάρτηση με τους παρόντες Όρους Χρήσης, καθώς και η αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή, μετάδοση, επανέκδοση, παρουσίαση ή εκτέλεση του Περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου/της Εφαρμογής απαγορεύεται, εκτός εάν ρητά αναφέρεται ότι επιτρέπεται.

Περιορισμοί της άδειας πρόσβασης και χρήσης των Υπηρεσιών και της Πλατφόρμας αναφέρονται στην Πολιτική Αποδεκτών Χρήσεων των Υπηρεσιών.

4. Έκαστος χρήστης και έκαστο Μέλος παραχωρεί στην Εταιρεία το δικαίωμα να χρησιμοποιεί οποτεδήποτε αθροιστικά στατιστικά στοιχεία των δεδομένων, στοιχείων και πληροφοριών του που συνάγονται από τη χρήση της Πλατφόρμας ή και εκάστης εκ των Υπηρεσιών, και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή του, για δικούς της εμπορικούς λόγους.

VII. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πέραν των όσων ρητά αναφέρονται στους παρόντες Όρους Χρήσης, αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων των Μελών που συλλέγεται από την Εταιρεία, τις μεθόδους συλλογής, το σκοπό και τη νομιμοποιητική βάση για κάθε επεξεργασία αυτών, τους αποδέκτες των δεδομένων και το σκοπό για τον οποίο τυχόν διαβιβάζονται σε τρίτους, αλλά και για την άσκηση των δικαιωμάτων των χρηστών και των Μελών αναφορικά με τα δεδομένα τους, επισκεφτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του παρόντος και ενιαίο με αυτό σύνολο.

VIII. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1. Παραίτηση

Καμία καθυστέρηση, αμέλεια ή ανοχή της Εταιρείας στην επιβολή της τήρησης κάποιου παρόντος όρου από χρήστη ή Μέλος, δεν αποτελεί παραίτηση ούτε βλάπτει προβλεπόμενο στην παρούσα δικαίωμά της. Εάν οποιοσδήποτε στο παρόν όρος ήθελε κριθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο Δικαστήριο η Αρχή ως άκυρος και κατά συνέπεια ανεφάρμοστος, ο όρος αυτός δε θα συμπαρασύρει σε ακυρότητα τους υπόλοιπους όρους του παρόντος, οι οποίοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

2. Ακυρότητα Όρων

Στην περίπτωση που κάποιο τμήμα του παρόντος κηρυχθεί ή ορισθεί με δικαστική απόφαση άκυρο, η ακυρότητα αυτή δεν θα επηρεάσει το κύρος του υπολειπόμενου τμήματος του παρόντος, το οποίο θα παραμείνει ισχυρό σαν οι παρόντες Όροι Χρήσης να είχαν εκτελεσθεί με το άκυρο τμήμα τους διαγεγραμμένο. Η Εταιρεία θα επιδιώξει να αντικαταστήσει κάθε άκυρο όρο, με νέο έγκυρο όρο, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι το εγγύτατο ισοδύναμο αυτού που ακυρώθηκε.

3. Εφαρμοστέο Δίκαιο - Δικαιοδοσία

Κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλομένων σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα όρων της σύμβασης, την ύπαρξη ή ανυπαρξία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων εκ συμβάσεως ή και αδικοπραξίας, ερμηνεύεται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλη αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως των Αθηνών, στην δικαιοδοσία των οποίων τα μέρη υποβάλλονται από σήμερα οικειοθελώς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Οι χρήστες και τα Μέλη οφείλουν να κάνουν χρήση της Πλατφόρμας ή και εκάστης  Υπηρεσίας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης και τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς και σύμφωνα με την καλή πίστη και τα χρηστά ήθη.

2. Απαγορεύεται στα ανωτέρω πρόσωπα:

 • Οποιαδήποτε χρήση της Πλατφόρμας και οιασδήποτε εκ των Υπηρεσιών για εμπορικό σκοπό.
 • Οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε πληροφορίες και δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) που διακινούνται μέσω της Πλατφόρμας ή και οιασδήποτε Υπηρεσίας και για τα οποία δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσουν.
 • Η πρόσβαση σε οιαδήποτε Υπηρεσία με σκοπό τη δημιουργία ή παραγωγή προϊόντος ή υπηρεσίας που να ανταγωνίζεται την/τις Υπηρεσία/ες και το λογισμικό αυτών.
 • Η χρήση οιασδήποτε Υπηρεσίας με σκοπό την παροχή εκ μέρους τους υπηρεσιών προς τρίτους, πλην των επιτρεπόμενων στους Όρους Χρήσης.
 • Η πώληση, εκμίσθωση, μεταβίβαση, εκχώρηση, παραχώρηση χρήσης, παρουσίαση, διαβίβαση και εν γένει η διάθεση /εκμετάλλευση της άδειας πρόσβασης και χρήσης των Υπηρεσιών και των δικαιωμάτων που τους παραχωρούνται σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης σε τρίτους για οιανδήποτε χρήση και σκοπό.
 • Η διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε μέσα τρίτων να αποκτήσουν πρόσβαση σε οιαδήποτε Υπηρεσία και σε οποιαδήποτε δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφορίες για μη νόμιμους ή εξουσιοδοτημένους σκοπούς.
 • Η μετάδοση και μεταφορά ιών, η αποστολή και διαβίβαση εγγράφων και πληροφοριών, τα οποία είναι παράνομα, επιζήμια, απειλητικά, δυσφημιστικά, επικίνδυνα για την ασφάλεια της Πλατφόρμας ή και οιασδήποτε εκ των Υπηρεσιών της, και για τη φήμη και την υπόληψη της Εταιρείας, των συνεργατών της και των άλλων χρηστών και Μελών της Πλατφόρμας.
 • Η ανάρτηση μηνυμάτων, πληροφοριών, εγγράφων και άλλων δεδομένων και στοιχείων, καθώς και η χορήγηση οποιονδήποτε δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφοριών τα οποία ενδέχεται να περιέχουν υβριστικό, απειλητικό, δυσφημιστικό και εν γένει ψευδές ή/και παράνομο περιεχόμενο.
 • Οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη εκ μέρους τους που είναι ή θεωρείται επιζήμια για τα συμφέροντα της Εταιρείας, των συνεργατών της, και των λοιπών χρηστών και Μελών της Πλατφόρμας, ή που μπορεί να αποτρέψει οποιονδήποτε τρίτο να κάνει χρήση της Πλατφόρμας ή/και οιασδήποτε εκ των Υπηρεσιών της, ή μπορεί να καταστρατηγήσει τα δικαιώματα των άλλων Μελών, όπως ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής τους ιδιοκτησίας, προσωπικά δεδομένα κ.α.
 • Η πώληση, παραχώρηση, εκμίσθωση, διαβίβαση, επεξεργασία οιονδήποτε δεδομένων περιέρχονται σε γνώση τους από τη χρήση οιασδήποτε Υπηρεσίας, σε οιονδήποτε τρίτο και για οιονδήποτε σκοπό.
 • Η καταχώρηση/ανάρτηση/δημοσιοποίηση/μετάδοση εκ μέρους τους περιεχομένου που δεν είναι πρέπον, είναι παράνομο, υβριστικό, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, πορνογραφικό, βλάσφημο, και με οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, είναι εμπιστευτικό, δείχνει εμπάθεια, δύναται να προκαλέσει ενόχληση, αναστάτωση ή περιττό άγχος σε τρίτους, εκφράζει φυλετικές, θρησκευτικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων, προωθεί αλκοόλ, φάρμακα, τσιγάρα, τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα, όπλα, εκρηκτικά, προωθεί πυραμιδικά σχήματα, παράνομες δραστηριότητες ή παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο το νόμο ή τους Όρους Χρήσης, είναι διαφημιστικό, συνιστά ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα θεωρούνταν αξιόποινη πράξη, που θα επέσυρε αστική ευθύνη ή θα καταστρατηγούσε το δίκαιο ή θα παραβίαζε τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την παρεμπόδιση της λειτουργίας ή την καταστροφή οποιουδήποτε λογισμικού, εξοπλισμού ή υλικού υπολογιστών, ή θεωρηθεί ακατάλληλο κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρείας.
 • Οποιασδήποτε μορφής πειρατεία λογισμικού, hacking ή/και υποκλοπή δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφοριών.
 • Η εισαγωγή στην Πλατφόρμα, η αποστολή και διαβίβαση πληροφοριών ή προγραμμάτων – λογισμικών (software), τα οποία ενδέχεται να περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν είτε να προκαλέσουν δυσλειτουργία της Πλατφόρμας ή/και οιασδήποτε Υπηρεσίας της, ή να προκαλέσουν υπέρογκη κίνηση δεδομένων (traffic) στην Πλατφόρμα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν τη χρήση αυτής από τους άλλους χρήστες και Μέλη.
 • Η καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση της Πλατφόρμας ή/και οιασδήποτε εκ των Υπηρεσιών της, η οποία, ανεξαρτήτως σκοπιμότητας (δόλου ή αμέλειας), θα μπορούσε να προκαλέσει δυσλειτουργία της Πλατφόρμας ή/και των Υπηρεσιών.
 • Η αποσυμπίληση (decompilation), αντιγραφή, παραποίηση, διανομή, παρουσίαση, του λογισμικού που περιλαμβάνεται στην Πλατφόρμα και στις Υπηρεσίες ή μέρος αυτού ή/και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο επεξεργασία του πηγαίου του κώδικα.
 • Η σύνδεση της Πλατφόρμας/οιασδήποτε εκ των Υπηρεσιών της με οποιοδήποτε προϊόν/υπηρεσία των χρηστών ή των Μελών, χωρίς τη ρητή και έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας.
 • Η χρήση μηχανισμών, λογισμικού ή άλλων ενεργειών που παρεμποδίζουν την κανονική λειτουργία της Πλατφόρμας και των Υπηρεσιών.
 • Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας της Πλατφόρμας ή/και των Υπηρεσιών και των συστατικών τους που περιγράφονται στο παρόν.
 • Κάθε τυχόν ενέργεια ή παράλειψη που μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή δεδομένων, τροποποίηση στοιχείων που περιλαμβάνονται στην Πλατφόρμα, να προκαλέσει δυσαρέσκεια ή να βλάψει τα Μέλη, σε παραβίαση τα ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων τρίτων προσώπων, σε παραβίαση των διατάξεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας και κάθε άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη.

3. Σε περίπτωση που χρήστης ή Μέλος έχει αμφιβολίες κατά πόσο κάποια ενέργεια ή παράλειψή του συνιστά παραβίαση της παρούσας Πολιτικής Αποδεκτών Χρήσεων ή/και σε περίπτωση που επιθυμεί να αναφέρει στην Εταιρεία, οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Πολιτικής έχει πέσει στην αντίληψη του, μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 2023

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

(συμπληρώνετε και αποστέλλετε το παρόν έντυπο μόνο εάν είστε Συνδρομητής Χρήστης και επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη συνδρομή σας)

Προς: την εταιρεία «ΑΝΑ-Χ. Ι.Κ.Ε.» που εδρεύει στην Κομοτηνή, επί της οδού Μεραρχίας Σερρών αριθ. 52, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γνωστοποιώ με την παρούσα ότι υπαναχωρώ από τη συνδρομή μου στην Πλατφόρμα Carmap που ενεργοποιήθηκε  ………………………………………………………….. σύμφωνα με την ειδοποίηση που μου αποστείλατε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική μου διεύθυνση

Στοιχεία Συνδρομητή Χρήστη

Ονοματεπώνυμο:

Διεύθυνση:

Email:

Υπογραφή Συνδρομητή Χρήστη (μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί)

Ημερομηνία

Carmap Logo

Το Carmap είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα στην οποία συγκεντρώνονται μεγάλο πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν τον οδηγό, τη μετακίνηση, το αυτοκίνητο και άλλα οχήματα.

Επικοινωνία Υποστήριξης

Ωράριο Λειτουργίας:

9:00 ΠΜ – 5:00 ΜΜ

Τηλ. Επικοινωνίας: