Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤHΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «CARMAP»

 I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 1. Γενικά

Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητά σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν για την εταιρεία με την επωνυμία «ANA-X. Ι.Κ.Ε.» (η «Εταιρεία», «εμείς», «εμάς) προτεραιότητα. Η Εταιρεία έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει και την Πολιτική Cookies ως ενιαίο κείμενο και αναπόσπαστο τμήμα της (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική»), με σκοπό να ενημερώσει:

α) εσάς που επισκέπτεστε την πλατφόρμα με την εμπορική ονομασία «CARMAP» («Πλατφόρμα») και πλοηγήστε σε αυτή (εφεξής ο «Επισκέπτης») ή/και εγγράφεστε στη λίστα αποδεκτών των newsletters μας ή/και συμμετέχετε σε προωθητικές ή άλλες ενέργειες της, ή/και κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) της Εταιρείας ή/και

β) εσάς που προβαίνετε σε χρήση της Πλατφόρμας, ανοίγετε λογαριασμό στην Πλατφόρμα είτε ως επιχείρηση που εμπίπτει σε κάποια από τις προβαλλόμενες στην Πλατφόρμα κατηγορίες και επιθυμεί την προβολή της σε αυτή (εφεξής η «Επιχείρηση»), είτε ως ιδιώτης (εφεξής ο «Εγγεγραμμένος Χρήστης») προκειμένου να αναζητήσετε κάποια Επιχείρηση ή/και να προβείτε σε αξιολόγηση της ή/και

γ) εσάς που κάνετε χρήση των υπηρεσιών, των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών της Πλατφόρμας (εφεξής η «Υπηρεσία», οι «Υπηρεσίες») επιλέγοντας το συνδρομητικό πακέτο που επιθυμείτε και καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή είτε ως Επιχείρηση είτε ως ιδιώτης – κάτοχος αυτοκινήτου οχήματος, τρίτροχου οχήματος, μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλέτας (εφεξής «Συνδρομητής Χρήστης»)

(εφεξής από κοινού το «Μέλος», «εσείς», «σας»),

για το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών και τους αποδέκτες τους, για τα δικαιώματά και τις επιλογές σας στα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

2. Τροποποιήσεις:

Η παρούσα έκδοση ενημερώθηκε τoν 04/2023. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν παλαιότερες εκδόσεις. Η παρούσα Πολιτική αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες κοινολογήσεις που ενδεχομένως παρείχαμε στο παρελθόν σχετικά με τις πρακτικές πληροφόρησης μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων διέπεται τόσο από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού όσο και του κοινοτικού δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας. Επομένως, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να αλλάξουμε την παρούσα Πολιτική και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδομένα σας και στις πρακτικές μας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία αυτών, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, ή/και να τροποποιήσουμε ή αντικαταστήσουμε το σύνολο ή/και μέρος της παρούσας Πολιτικής κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Εάν υπάρχουν ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική ή οι πρακτικές μας αναφορικά με τα δεδομένα σας μεταβληθούν στο μέλλον, θα σας ειδοποιήσουμε δημοσιοποιώντας τις αλλαγές στην Πλατφόρμα. Σε περίπτωση ωστόσο που επιθυμείτε κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τις αλλαγές, ή έχετε κάποια διαφωνία, επιφύλαξη ή απορία σχετική με αυτές (αλλαγές), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην παρακάτω Ενότητα. Να σημειώσουμε ότι οποιαδήποτε πληροφορία/ διευκρίνιση σας χορηγηθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω, αναφορικά με τις ενδεχόμενες αλλαγές της παρούσας Πολιτικής, δε συνιστά αντικατάσταση, υποκατάσταση ή τυχόν τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής.

Η συνέχιση της πλοήγησή σας στην Πλατφόρμα, ή η χρήση των Υπηρεσιών της, συνεπάγεται και την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των τροποποιημένων όρων της παρούσας πολιτικής εκ μέρους σας. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τις τροποποιήσεις, οφείλετε να μη προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή χρήση της Πλατφόρμας, πολύ δε περισσότερο στη χορήγηση προσωπικών δεδομένων, δικαιούστε δε να καταγγείλετε τις μεταξύ μας συμβάσεις και να ζητήσετε διαγραφή του Λογαριασμού σας και των δεδομένων σας. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε τα δικαιώματά σας που αναλύονται και περιγράφονται στην Ενότητα V παρακάτω. 

3. Περιεχόμενο:

Η παρούσα Πολιτική προστασίας δεδομένων περιλαμβάνει:

 • Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τον Υπεύθυνος Προστασίας των Δεδομένων σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα δεδομένα σας.
 • Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς και τις μεθόδους συλλογής.
 • Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία.
 • Τα μέτρα ασφαλείας λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας, πόσο καιρό τα τηρούμε
 • Τα δικαιώματά σας και τον τρόπο πρόσβασής σας σε αυτά, καθώς και τις επιλογές σας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας.
 • Την προστασία και αποθήκευση των δεδομένων σας από την Εταιρεία.

II. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ANA-X. Ι.Κ.Ε.» που εδρεύει στην Κομοτηνή, Μεραρχίας Σερρών 52, Τ.Κ. 69100, με Α.Φ.Μ. 801608236, Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 160048911000 και στοιχεία επικοινωνίας, αριθμό τηλεφώνου 2103008087 (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών και ώρες 09:00-17:00 email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εφεξής η «Εταιρεία»).

Tα στοιχεία επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας (Data Protection Officer - DPO) είναι : email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλέφωνο 2103008087 και ταχυδρομική διεύθυνση Μεραρχίας Σερρών 52 – 69100 - Κομοτηνή.

2. Ερωτήσεις και Σχόλια

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω και να μας υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική και την εν γένει συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών σας δεδομένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την Εταιρεία, στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στη χώρα μας. Σχετικές λεπτομέρειες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο www.dpa.gr. Θεωρούμε ωστόσο υποχρέωσή και καθήκον μας να διαχειριστούμε τυχόν προβληματισμούς σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, οπότε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

III. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. ΤΙ δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και ΠΩΣ τα συλλέγουμε

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας (είτε άμεσα είτε έμμεσα), κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Κατά την πλοήγησή σας στην Πλατφόρμα, το άνοιγμα Λογαριασμού σας, την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων newsletter μας, τη συμμετοχή σας σε ενέργειες προωθητικές της Εταιρείας, τη διάδραση στα Social Media (πχ. σχόλιά σας, Likes κτλ.) ή άλλως, εμείς συλλέγουμε διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων για εσάς, είτε απευθείας από εσάς, είτε από τρίτους, ή/και με αυτοματοποιημένα μέσα. Ενδεικτικά συλλέγουμε για εσάς τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

 • Δεδομένα Ταυτότητας: (ονοματεπώνυμο, επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ επιχείρησης) που μας χορηγείτε, όταν ανοίγετε Λογαριασμό με την ιδιότητα του Εγγεγραμμένου ή Συνδρομητή Χρήστη ή της Επιχείρησης αντίστοιχα.
 • Δεδομένα Επικοινωνίας: (αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email εφόσον ανοίγετε λογαριασμό ως Εγγεγραμμένος ή Συνδρομητής Χρήστης και επιπλέον ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, που μας χορηγείτε εφόσον ανοίγετε λογαριασμό ως Επιχείρηση.
 • Δεδομένα Σύνδεσης Λογαριασμού: όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης σε αυτόν (password), όταν ανοίγετε Λογαριασμό ως Εγγεγραμμένος ή Συνδρομητής Χρήστης ή ως Επιχείρηση.
 • Δεδομένα Προφίλ Επιχείρησης: (επωνυμία Επιχείρησης, ψευδώνυμο, τύπος Επιχείρησης, έτος ίδρυσης, αριθμός εργαζομένων, ωριαία χρέωση, σλόγκαν, περιγραφή, λογότυπο.
 • Δεδομένα Οχήματος (κατασκευαστής, μοντέλο, προδιαγραφές, αριθμός πλαισίου, αριθμός πινακίδας, χιλιόμετρα)
 • Δεδομένα Aξιολόγησης: (δεδομένα από την υποβολή αξιολόγησης/βαθμολόγησης/κριτικής των Επιχειρήσεων ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν) από τους Εγγεγραμμένους ή Συνδρομητές Χρήστες, τα οποία ενδέχεται να εμπεριέχουν και προσωπικά δεδομένα
 • Δεδομένα Πληρωμής: αξία συνδρομητικού πακέτου που έχετε επιλέξει, στοιχεία τιμολόγησης-έκδοσης παραστατικού, λοιπά δεδομένα εφόσον απαιτείται στα πλαίσια της ηλεκτρονικής πληρωμής όπως τραπεζικό ίδρυμα, στοιχεία της κάρτας). Η καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων για την ηλεκτρονική πληρωμή γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL)).
 • Δεδομένα από τη Χρήση της Υπηρεσίας: (συχνότητα και ποσότητα αναζητήσεων ανά κατηγορία ειδικότητας, περιοχή αναζήτησης, κόστος υπηρεσίας, σκοπός επικοινωνίας/ραντεβού με την Επιχείρηση, τοποθεσία, Δεδομένα Αξιολόγησης, σχόλια κατά την υποβολή αιτήματος για ραντεβού κτλ.) τα οποία συνάγονται από την χρήση τόσο εκ μέρους των Εγγεγραμμένων ή Συνδρομητών Χρηστών όσο και των Επιχειρήσεων.
 • Στατιστικά Δεδομένα: που η Εταιρεία μας συλλέγει ως συγκεντρωτικά και μόνον στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που δεν επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.
 • Δεδομένα Τεχνικά: όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να προσπελάσετε την Πλατφόρμα κτλ.
 • Δεδομένα Δημογραφικά: φύλο, τόπος διαμονής, ηλικία, δεδομένα επαγγελματικού προφίλ, κ.α.), τα οποία συλλέγονται απευθείας από το υποκείμενο κατά περίπτωση ή συνάγονται από τις συναλλαγές των υποκειμένων στην Πλατφόρμα.
 • Δεδομένα μέσω Cookies: Browser, IP address, δεδομένα περιήγησης και προτίμησης, την προέλευσή σας από άλλους δικτυακούς τόπους, την επίσκεψή άλλων δικτυακών τόπων μετά την περιήγησή σας στην Πλατφόρμα, τα newsletters που ανοίγετε, τη συχνότητα ανάγνωσης των newsletters μας κ.α.

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 18 ετών. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι. Σε περίπτωση που είστε κάτω των 18 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε εμάς, μην εγγράφεστε ως Μέλος ή στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών μας δελτίων, μην κάνετε καμία χρήση της Πλατφόρμας και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, ή στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, email κτλ). Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 18 ετών, θα τα διαγράψουμε πάραυτα εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 18 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συλλέγουμε απευθείας από εσάς τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα:

 • Κατά το άνοιγμα του Λογαριασμού μας χορηγείτε αν είστε Εγγεγραμμένος ή Συνδρομητής Χρήστης το ονοματεπώνυμο σας και τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email ή αν είστε Επιχείρηση αντίστοιχα την επωνυμία, τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email και την ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, καθώς και όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης σε αυτόν (password).
 • Κατά την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των newsletter της Εταιρείας, μας χορηγείτε το email σας.
 • Κατά την εγγραφή σας σε τυχόν προωθητικές ενέργειες που κατά καιρούς διεξάγει η Εταιρεία μας μας χορηγείτε τα προσωπικά σας στοιχεία που προσδιορίζονται ανά περίπτωση.
 • Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε κατά περίπτωση.

Συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα τα παρακάτω δεδομένα και πληροφορίες για εσάς.

 • Δεδομένα σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων επισκέπτεστε την Πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε την Πλατφόρμα μας κτλ.
 • Δεδομένα σχετικά με τη σελίδα από την οποία συνδεθήκατε και τη σελίδα στην οποία μεταβήκατε όταν φύγατε.

Η Εταιρεία μας ΔΕΝ συλλέγει δεδομένα και πληροφορίες για εσάς από τρίτους.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ως ιδιώτης επιλέξετε να ανοίξετε λογαριασμό στην Πλατφόρμα μέσω τρίτου μέσου πχ Google, Facebook ή άλλου μέσου κοινωνικής δικτύωσης η Εταιρεία θα λάβει μόνο όσα προσωπικά δεδομένα απαιτούνται για το σκοπό του ανοίγματος λογαριασμού, εφόσον εσείς έχετε συναινέσει για τη λήψη και επεξεργασία αυτών των δεδομένων κατά την επιλογή του ανοίγματος λογαριασμού με αυτόν τον τρόπο. Για το σκοπό αυτό παρακαλείσθε να διαβάσετε και την πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων κάθε μέσου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που θα διαμοιρασθεί με την Εταιρεία.

1. ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όλα τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα τα οποία όπως αναφέρθηκε ή μας τα χορηγείτε εσείς υποχρεωτικά ή προαιρετικά, ή παράγονται με αυτοματοποιημένα μέσα, τα χρησιμοποιούμε για τους παρακάτω νόμιμους σκοπούς. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που το κοινοτικό ή εθνικό δίκαιο περιορίσει ή απαγορεύσει ορισμένες ενέργειες της Εταιρείας για τις οποίες χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, θα παύσουμε τη χρήση των πληροφορίων που σας αφορούν για τους σκοπούς αυτούς.

Ειδικότερα τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται από εμάς για τους εξής σκοπούς:

 • Για την εξυπηρέτησή σας στην Πλατφόρμα με το άνοιγμα του Λογαριασμού σας σε εμάς.
 • Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με τα Μέλη μας και την ανάλυση αυτής.
 • Για τη λήψη των αιτημάτων σας για επικοινωνία/ραντεβού με Επιχειρήσεις, τη διεκπεραίωση αυτών, και τη σχετική επικοινωνία μαζί σας.
 • Για τη διαχείριση και διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας για το συνδρομητικό πακέτο που έχετε επιλέξει συμπεριλαμβανόμενής και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής.
 • Για την αποστολή σε εσάς επικοινωνίας είτε με τα νέα της Εταιρείας είτε για ενημερώσεις που αφορούν στο όχημά σας εφόσον είστε Συνδρομητής Χρήστης, μέσω newsletter ή άλλων πολυμέσων που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε υπηρεσίες κ.ο.κ
 • Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας.
 • Για την ασφάλεια των συναλλαγών.
 • Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρέτησής σας από εμάς καθώς και για την προσαρμογή των εμπειριών σας στην Πλατφόρμα.
 • Για την έρευνα αγοράς, στατιστικές αναλύσεις, για την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ και να σας ενημερώνουμε εμείς ή οι συνεργάτες μας για πιθανές ευκαιρίες συμμετοχής στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ.
 • Για άλλους σκοπούς για τους οποίους θα σας ειδοποιούμε, ή θα προσδιορίζονται κατά περίπτωση, στο σημείο που συλλέγονται αρχικά οι πληροφορίες για εσάς.

Η νομική βάση για τη χρήση των πληροφοριών σχετικά με εσάς είναι μία από τις ακόλουθες (παρέχουμε λεπτομερέστερες εξηγήσεις στην ενότητα «μάθετε περισσότερα»):

 • Η τήρηση νομικής υποχρέωσης με την οποία δεσμευόμαστε.
 • Η εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος.
 • Το έννομο συμφέρον έναντι του οποίου δεν υπερισχύουν τα συμφέροντα που έχετε για την προστασία των πληροφοριών.
 • Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω, η συγκατάθεσή σας (την οποία θα ζητήσουμε πριν επεξεργαστούμε τις πληροφορίες).

Σκοπός Επεξεργασίας

Προσωπικά Δεδομένα

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Εγγραφή – Δημιουργία και Πρόσβαση στο Λογαριασμό στην Πλατφόρμα

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για:

 • Να σας ταυτοποιούμε κάθε φορά που αιτείστε πρόσβασης στο Λογαριασμό σας.
 • Να σας δώσουμε πρόσβαση στις λειτουργίες και Υπηρεσίες του Λογαριασμού ανάλογα αν είστε Εγγεγραμμένος Χρήστης ή Συνδρομητής Χρήστης ή Επιχείρηση
 • Να επικοινωνούμε μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στο Λογαριασμό σας (πχ ζητήματα ασφάλειας, διαγραφής κτλ.).
 • Για να κάνετε χρήση των Υπηρεσιών/ λειτουργιών του Λογαριασμού σας, κτλ.

Δεδομένα Ταυτότητας

Δεδομένα Σύνδεσης 

Δεδομένα Επικοινωνίας

Δεδομένα cookies όπως για να θυμόμαστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, εφόσον το επιλέξετε.

α) για όσα δεδομένα χορηγεί το Μέλος υποχρεωτικά: η εκτέλεση της σύμβασης για το άνοιγμα και την τήρηση Λογαριασμού, η οποία συνάπτεται όταν το Μέλος αποδέχεται τους Όρους Χρήσης.

Είναι απαραίτητο η Εταιρεία να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα για την εκπλήρωση εκ μέρους της των υποχρεώσεων που απορρέουν από τους Όρους Χρήσης αναφορικά με τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού, διαφορετικά αυτή καθίσταται αδύνατη.

β) για όσα δεδομένα χορηγεί το Μέλος προαιρετικά: η συγκατάθεσή, όπου το Μέλος παραχωρεί τα δεδομένα προαιρετικά για το συγκεκριμένο σκοπό που του δηλώνεται κατά την εισαγωγή του δεδομένου.

γ) το έννομο συμφέρον για την ασφάλεια του Λογαριασμού και την ταυτοποίηση του Μέλους όπου απαιτείται, που είναι και προς το συμφέρον του Μέλους (αποφυγή απάτης ή περιστατικού ασφαλείας).

Παροχή Υπηρεσίας μέσω της Πλατφόρμας στους Εγγεγραμμένους Χρήστες ή Συνδρομητές Χρήστες και στις Επιχειρήσεις


– ενδεικτικά:

 • Δημιουργία Προφίλ Επιχείρησης, στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι Εγγεγραμμένοι Χρήστες, ενώ οι Συνδρομητές Χρήστες μπορούν επιπλέον να προγραμματίσουν και ραντεβού.
 • Δημοσίευση σχολίων και βαθμολογιών για τις Επιχειρήσεις
 • Αναζήτηση Επιχειρήσεων στην Πλατφόρμα.
 • Παροχή Πληροφοριών στους Εγγεγραμμένους Χρήστες ή στους Συνδρομητές Χρήστες για τις Επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες που αυτές προσφέρουν.
 • Κοστολόγηση και Τιμολόγηση της Υπηρεσίας-Αποστολή παραστατικών μέσω email
 • Διατήρηση Ιστορικού Επισκευών του οχήματός σας (Vehicle Book)
 • Aποστολή ενημερώσεων αναφορικά με το όχημά σας βάσει των δεδομένων που μας έχετε χορηγήσει (πχ υπενθύμιση service, ΚΤΕΟ κτλ)

Δεδομένα Ταυτότητας

Δεδομένα Επικοινωνίας

Δεδομένα Προφίλ Επιχείρησης

Δεδομένα Οχήματος

Δεδομένα Πληρωμής Δεδομένα Χρήσης της Υπηρεσίας για την προβολή των Επιχειρήσεων και τη βέλτιστη αναζήτηση τους από τους Εγγεγραμμένους ή Συνδρομητές Χρήστες.

α) Η εκτέλεση της συμβατικής σχέσης με τα Μέλη της Πλατφόρμας (Εγγεγραμμένοι Χρήστες, Συνδρομητές Χρήστες και Επιχειρήσεις).

β) Η συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις μας για την έκδοση νόμιμων παραστατικών για την αμοιβή που λαμβάνουμε βάσει του συνδρομητικού πακέτου που έχετε επιλέξει.

γ) Συγκατάθεση για όσα δεδομένα χορηγούνται οικειοθελώς (δεν είναι υποχρεωτικά).

δ) Έννομο συμφέρον της Εταιρείας μας για παροχή βέλτιστων αποτελεσμάτων με βάση τις αναζητήσεις.

Επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις για:

 • Αδιάλειπτη λειτουργία της Πλατφόρμας.
 • Τεχνική αρτιότητα και ασφάλεια των συναλλαγών.
 • Βελτιστοποίηση των τεχνικών συστημάτων.
 • Αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων.
 • Σύνταξη αναφορών και τήρησης δεδομένων.

Τα στοιχεία που επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό αποτελούν έναν συνδυασμό δεδομένων/πληροφοριών που εσείς μας παρέχετε (για παράδειγμα, τα Δεδομένα που εισάγεται κατά το άνοιγμα του Λογαριασμού, Δεδομένα Cookies, Δεδομένα Χρήσης της Υπηρεσίας).

α) Συμμόρφωση με νομική υποχρέωση για ασφάλεια της πληροφορίας και την εμπιστευτικότητα.

β) Έννομο συμφέρον για την ασφάλεια των δικτύων και την αποτροπή της απάτης και μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα, για την επιχειρησιακή μας συνέχεια, την αναβάθμιση των συστημάτων μας και συνεργατών μας, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και την διαχείριση και βελτιστοποίηση των τεχνικών συστημάτων, των εμπορικών διαδικασιών μας, επεξεργασίες που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των υποκειμένων τα οποία ευλόγως αναμένουν ότι για τον σκοπό αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία.

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην ανωτέρω επεξεργασία ανά περίπτωση επεξεργασίας. Επισημαίνεται ωστόσο ότι η Εταιρεία δικαιούται να καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθερίων των υποκειμένων.

Εξυπηρέτηση και διαχείριση αιτημάτων των Μελών που περιλαμβάνει:

 • Επικοινωνία από το Μέλος στα μέσα επικοινωνίας της Εταιρείας (συμβατικά μέσα, email ή τηλεφωνικό κέντρο, ή σε πολυμέσα επικοινωνίας).
 • Επικοινωνία από την Εταιρεία κατόπιν αιτήματος του Μέλους στα στοιχεία που δίνει το Μέλος.
 • Εξυπηρέτησή του γενικότερα για θέματα που σχετίζονται με την Εταιρεία, την Πλατφόρμα, τις υπηρεσίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας κλπ.
 • Εν γένει διαχείριση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας και της εξυπηρέτησης του Μέλους στην Πλατφόρμα.

Η επεξεργασία για τον συγκεκριμένο σκοπό περιλαμβάνει:

(α) Τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα που μας δίνετε εσείς κατά την υποβολή του αιτήματός σας, ήτοι

 • Δεδομένα Ταυτότητας.
 • Δεδομένα Επικοινωνίας.
 • Δεδομένα Χρήσης της Υπηρεσίας.
 • Πληροφορίες που μας χορηγείτε σχετικές με το αίτημά σας.

(β) Δεδομένα που αναπτύσσουμε εμείς για εσάς.

α) Συμμόρφωση με την έννομη υποχρέωση της Εταιρείας για την υιοθέτηση εργαλείων/μέσων εξυπηρέτησης των Μελών πριν και μετά την παροχή της Υπηρεσίας.

β) Το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να βελτιστοποιεί τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των Μελών της, να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας που μας υποβάλλετε μέσω διαφόρων διαύλων επικοινωνίας, και να παρέχει στα Μέλη της τη δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί της, καθώς και να διαχειρίζεται το οποιοδήποτε ζήτημά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με βάση και τις ανάγκες τους που είναι προς όφελος και του υποκειμένου και το οποίο ευλόγως αναμένεται από τα υποκείμενα.

Κάθε Μέλος δύναται να εναντιωθεί (opt-out) οποτεδήποτε από την πρόσβαση σε προσωπικά του στοιχεία για τον σκοπό αυτό.

γ) Η συγκατάθεσή σας για λήψη επικοινωνίας από την Εταιρεία προς τον σκοπό αυτό, όταν ζητάει ο ίδιος από την Εταιρεία να επικοινωνήσει μαζί του.

δ) Εκτέλεση σύμβασης εφόσον επικοινωνείτε μαζί μας ειδικά για τη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν στην παροχή της Υπηρεσίας.

Στατιστική ανάλυση προς αξιολόγηση και βελτίωση των υπηρεσιών και των διαδικασιών της Πλατφόρμας που περιλαμβάνει - ενδεικτικά:

 • Αξιολόγηση και βελτίωση επιχειρηματικών διαδικασιών.
 • Καλύτερη ανταπόκριση και διαχείριση της Πλατφόρμας.
 • Έρευνα ή/και ανάλυση για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των Χρηστών της Πλατφόρμας.
 • Έρευνα και αξιολόγηση προς βελτίωση υφιστάμενων υπηρεσιών και ανάπτυξη νέων.
 • Αξιολόγηση για τη δημιουργία νέων προγραμμάτων, προσφορών κλπ.
 • Υιοθέτηση νέων εμπορικών και επιχειρηματικών μοντέλων, προγραμμάτων και συνεργασιών.
 • Προώθηση της Εταιρείας και των Υπηρεσιών.
 • Διαφήμιση και προώθηση της Εταιρείας μας.
 • Βελτίωση των εμπειριών σας.
 • Παράδοση συναφούς περιεχομένου.
 • Έρευνες ποιότητας.
 • Στατιστικές αναλύσεις.

Όλα τα δεδομένα που θα συλλέξουμε στο πλαίσιο των προηγούμενων σκοπών επεξεργασίας – ενδεικτικά:

Δεδομένα Χρήσης της Υπηρεσίας

Δεδομένα Αξιολόγησης

Δημογραφικά Δεδομένα

Δεδομένα Cookies

Δεδομένα Προφίλ Επιχείρησης

Δεδομένα Τεχνικά

Ως συγκεντρωτικά και μόνον στατιστικά στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που δεν επιτρέπουν την ταυτοποίηση των υποκειμένων.

α) Το έννομο συμφέρον της Εταιρείας:

1) Για την περαιτέρω συμβατή επεξεργασία συγκεντρωτικών δεδομένων προς τον σκοπό της στατιστικής ανάλυσης για την βελτίωση των υπηρεσιών της τηρώντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων που δεν ταυτοποιούν συγκεκριμένο υποκείμενο και δεν θίγουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των υποκειμένων των δεδομένων.

2) Για τη διάθεση των Υπηρεσιών, για την ανάλυση της χρηστικότητας και λειτουργικότητας της Πλατφόρμας, για το βαθμό ικανοποίησης των Μελών μας, για τις προτιμήσεις των Μελών μας αναφορικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, για τη βελτίωση της επιχειρηματική μας απόδοσης για τη βελτίωση των συνεργασιών μας, πάντα με σεβασμό στα δικαιώματα, ελευθερίες και συμφέροντα σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

β) Η προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να την άρετε οποτεδήποτε με επικοινωνία στα στοιχεία της Εταιρείας, καθώς και με διαγραφή (unsubscribe) στον αντίστοιχο υπερκειμενικό σύνδεσμο στο email επικοινωνίας ή sms, ή με πρόσβαση στον ειδικό πίνακα διαχείρισης των δεδομένων σας, εφόσον έχετε Λογαριασμό στην Πλατφόρμα.

Διαφήμιση & Marketing

 • Διαχείριση εγγραφής στη λίστα αποδεκτών των Newsletters της Εταιρείας.
 • Αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters) γενικών στα Μέλη.
 • Αποστολή ενημερώσεων στα Μέλη μέσω sms, viber ή άλλων πολυμέσων, push notifications κτλ.
 • Διεξαγωγή προωθητικών ενεργειών πχ οργάνωση διαγωνισμών.
 • Διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησης του Μέλους από τις παρεχόμενες Υπηρεσίες της Εταιρείας.

Για το σκοπό της διαφήμισης και marketing η Εταιρεία επεξεργάζεται:

Δεδομένα Ταυτότητας

Δεδομένα Επικοινωνίας

Δεδομένα Χρήσης της Υπηρεσίας

Δεδομένα Cookies

ή/και συνδυασμό των ανωτέρω.

α) Έννομο συμφέρον της Εταιρείας να επεξεργάζεται τα δεδομένα που χορηγήθηκαν σε εμάς στο πλαίσιο παροχής της Υπηρεσίας, για το σκοπό της άμεσης επικοινωνίας για νέα της Εταιρείας μας. Ειδικότερα και επιπλέον επεξεργαζόμαστε το email για την αποστολή ενημερώσεων με τα νέα της Εταιρείας και προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε εναντιωθεί στην αποστολή τέτοιας εμπορικής επικοινωνίας.

Επιπλέον θεωρούμε ότι έχουμε το έννομο συμφέρον να κατατάξουμε εσάς σε πολύ γενικές κατηγορίες με βάσει την χρήση των Υπηρεσιών μέσω της Πλατφόρμας, με σκοπό την αποστολή σε εσάς μηνυμάτων με βάση τις αναζητήσεις σας ως προς τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Θεωρούμε πως η ανωτέρω επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι και για εσάς επωφελής καθόσον βελτιώνετε την εμπειρία σας στην Πλατφόρμα και παράλληλα αποκτάτε πρόσβαση σε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

β) Συγκατάθεση στις περιπτώσεις που μας χορηγείτε οικειοθελώς τα δεδομένα σας για την αποστολή των νέων της Εταιρείας κτλ. μέσω email και άλλων πολυμέσων, όταν αποδέχεστε την αποστολή push notifications.

Μπορείτε να την άρετε οποτεδήποτε με επικοινωνία στα στοιχεία της Εταιρείας, καθώς και με διαγραφή (unsubscribe) στον αντίστοιχο υπερκειμενικό σύνδεσμο στο email επικοινωνίας.

2. Σε ποιους ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ τα προσωπικά σας δεδομένα σας και ΓΙΑΤΙ

Για τη λειτουργία της Πλατφόρμας και την παροχή των υπηρεσιών στα Μέλη, η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες οι οποίες αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα, τη διαχείριση του Λογαριασμού σας, την εν γένει παροχή των Yπηρεσιών προς εσάς, τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της Πλατφόρμας μας καθώς και τη βελτιστοποίηση των Υπηρεσιών.

Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων. Ενδεικτικά, τέτοιες συνεργαζόμενες εταιρίες είναι η εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά και φιλοξενεί τεχνικά την Πλατφόρμα, εταιρείες παροχής data center, τρίτους παρόχους-πλατφόρμες ανάρτησης βίντεο, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών (πχ τράπεζες, οργανισμοί πληρωμών, PayPal), εταιρείες email marketing και διαφημιστικές κτλ. εταιρείες έρευνας και ανάλυσης δεδομένων.

Διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, πχ. αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά.. Εσείς παρέχετε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών αποκλειστικά. Επίσης, σε περίπτωση που μέσω της Πλατφόρμας μας οδηγείστε σε ιστοσελίδες τρίτων, συνεργατών ή μη της Εταιρείας μας, η Εταιρεία μας ουδεμία ανάμειξη έχει σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας που πραγματοποιείται από τους διαχειριστές των τρίτων ιστοσελίδων στις οποίες εισέρχεστε. Ως εκ τούτου, καλείστε να συμβουλεύεστε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου στην εκάστοτε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.

Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

IV. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ των προσωπικών σας δεδομένων

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε από μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση, χρήση, μετατροπή ή καταστροφή. Κατά περίπτωση, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση και άλλες τεχνολογίες που μπορούν να συμβάλουν στη διασφάλιση των πληροφοριών που παρέχετε και το ίδιο ισχύει σε περίπτωση χρήσης τρίτων συνεργατών πλατφορμών κτλ.. Ζητούμε επίσης από τους παρόχους υπηρεσιών μας να συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις περί προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία τα διαχειρίζονται αποκλειστικά ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελεί υπό τον έλεγχο μας αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή μας. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα ή τρίτους συνεργάτες με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τους κωδικούς που έχετε δηλώσει για το άνοιγμα του Λογαριασμού σας, ο οποίος είναι προσωπικός και αμεταβίβαστος. Για την προσωποποιημένη επικοινωνία, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί και κατάλληλες μαθηματικές ή/και στατιστικές διαδικασίες για την κατάρτιση του προφίλ και πραγματοποιεί τακτικούς ποιοτικούς και ελέγχους ασφαλείας στα συστήματα και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, ώστε να διορθώνονται οι παράγοντες που οδηγούν σε ανακρίβειες στα δεδομένα.

2. Χρόνος ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς (διατηρείτε Λογαριασμό, κάνετε αίτημα για ραντεβού, επικοινωνείτε μαζί μας κτλ.) και είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών που τα συλλέξαμε και τα επεξεργαζόμαστε, όπως αναλυτικά περιγράφεται ανωτέρω, ή για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, ή εφόσον εκλείψουν οι σκοποί αυτοί, δεν απαιτείται να τα διατηρήσουμε στα πλαίσια νόμου πχ για φορολογικούς λόγους. Επιπλέον τα διατηρούμε μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους, ή όσα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της συγκατάθεσής σας, μέχρι να την άρετε, ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους από εμάς την οποία βασίζουμε στο έννομο συμφέρον μας.

Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας τη φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας. Για την άσκηση του δικαιώματος σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σχετική Ενότητα στην παρούσα Πολιτική.

Διατηρούμε το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις, να ανωνυμοποιούμε τα δεδομένα σας για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε και δε συνδυάζονται πια με ταυτοποιήσιμο πρόσωπο, επομένως διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για αόριστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια.

Σκοπός επεξεργασίας

Χρόνος Διατήρησης

Διαχείριση του Λογαριασμού σας

Μέχρι 12 μήνες από τη διαγραφή του Λογαριασμού σας/λήξη της Συνδρομής σας.

Παραλαβή αιτήματος για ραντεβού/επικοινωνία με Επιχείρηση

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση του αιτήματος, συμπεριλαμβανομένων τυχόν παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με το ραντεβού/επικοινωνία με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Ορισμένα στοιχεία σας που ενδεχομένως μας έχετε χορηγήσει να τα διατηρήσουμε περισσότερο, θα τα διατηρήσουμε μέχρι να μας πείτε εσείς να παύσουμε την αποθήκευση τους.

Συναλλακτική σχέση

Αν υπάρχει οποιαδήποτε συναλλακτική σχέση με την Εταιρεία θα διατηρήσουμε τα στοιχεία της συναλλαγής σας για όσο διάστημα απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και για να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νομικές υποχρεώσεις (για παράδειγμα, για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς).

Εξυπηρέτηση

Αν επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης της Πλατφόρμας, θα δημιουργηθεί σχετικό αρχείο (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με το ερώτημά σας και την απάντησή μας) και θα το διατηρήσουμε για όσο διάστημα παραμένει σχετικό με τη σχέση μας. Τα προσωρινά αρχεία μπορεί να μην έχουν χρησιμότητα έως ότου υπάρξουν πιο μόνιμα αρχεία και θα διατηρούνται μόνο σε προσωρινή βάση.

Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Μάρκετινγκ

Μέχρι τη διαγραφή σας από το newsletter,ή μέχρι να άρετε τη συγκατάθεσή σας, εφόσον έχει χορηγηθεί ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους, η το μακρότερο για πέντε (5) έτη.

Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία σας, όπως αρχεία σχετικά με τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε μαζί σας, είναι φυσικό να παύουν να ισχύουν έπειτα από μια χρονική περίοδο, οπότε τα διαγράφουμε αυτόματα έπειτα από έναν καθορισμένο διάστημα (συνήθως 3 έτη) ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο τα συλλέξαμε.

Αν δεν έχουμε καμία επικοινωνία μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα (συνήθως 3 έτη), τότε θα σταματήσουμε να σας αποστέλλουμε ενημερώσεις και θα διαγράψουμε το ιστορικό σας. Αυτό θα συμβεί, για παράδειγμα, αν δεν κάνετε ποτέ κλικ στα Newsletters μας, αν δεν συνδεθείτε ποτέ σε ένα ψηφιακό σημείο επαφής ή αν δεν επικοινωνήσετε ποτέ μαζί μας ή δεν προβείτε σε αίτημα για ραντεβού/επικοινωνία, ή επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια του εν λόγω διαστήματος. Ο λόγος είναι ότι, στις περιπτώσεις αυτές, υποθέτουμε ότι προτιμάτε να μην λαμβάνετε ανακοινώσεις.

Επιχειρηματικές Αναλύσεις

Τα δεδομένα επιχειρηματικών αναλύσεων συλλέγονται κατά την περιήγησή σας στην Πλατφόρμα, τη χρήση των Υπηρεσιών και την οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μαζί μας και τα οποία ανωνυμοποιούνται.

3. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ των προσωπικών σας δεδομένων σε ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην Πλατφόρμα της Εταιρείας.

V. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας και επεξεργαζόμαστε, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Να μας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το νόμο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιμήσεις.
 • Να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε ατελή, μη επικαιροποιημένα ή ανακριβή δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Βεβαίως αντίστοιχα διατηρούμε και εμείς το δικαίωμα να σας ζητάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.
 • Να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, εφόσον βεβαίως ο νόμος δεν μας υποχρεώνει για το αντίθετο.
 • Να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες.
 • Να εναντιωθείτε στη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες.
 • Να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά τη χρήση τους.
 • Να έχετε το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων, υπό ορισμένες συνθήκες.
 • Να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή της χώρας.

Σας προσφέρουμε εύκολους τρόπους να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώματα, όπως συνδέσμους «κατάργησης εγγραφής» (Unsubscribe), ή με Εξυπηρέτηση τηλεφωνικά στo 2103008087 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 17:00, ή με αποστολή Email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ορισμένες εφαρμογές για κινητά που προσφέρουμε μπορεί επίσης να σας στέλνουν αυτόκλητα μηνύματα σχετικά, για παράδειγμα, με νέες υπηρεσίες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτά τα μηνύματα μέσω των ρυθμίσεων στο τηλέφωνό σας ή στην εφαρμογή.

Ενδέχεται, για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, να ζητήσουμε ορισμένα στοιχεία για εσάς με σκοπό την ταυτοποίησης σας. Το δικαίωμα σας ασκείται ατελώς, ενδέχεται ωστόσο όταν το δικαίωμά σας το ασκείτε καταχρηστικά να σας ζητήσουμε ένα τέλος, σύμφωνα και με τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας εντός μηνός, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που ο χρόνος ανταπόκρισής μας σε ένα αίτημά σας, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Δικαίωμα

Επεξήγηση

Πρόσβαση (α. 15)

Μπορείτε να μας ζητήσετε να:

·             Eπιβεβαιώσετε αν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

·             Nα σας δώσουμε πρόσβαση σε όποια δεδομένα δεν έχετε στη διάθεσή σας.

·             Nα σας παράσχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως ποια δεδομένα έχουμε, γιατί τα χρησιμοποιούμε, σε ποιον τα γνωστοποιούμε, εάν τα διαβιβάζουμε στο εξωτερικό και πώς τα προστατεύουμε, για πόσο καιρό τα κρατάμε, ποια δικαιώματα έχετε, πώς μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία, από πού πήραμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν έχουν ήδη δοθεί πληροφορίες σε αυτήν την Πολιτική.

Διόρθωση (α.16)

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ανακριβή προσωπικά δεδομένα.

Μπορούμε να επιδιώξουμε να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων προτού τα διορθώσουμε.

Διαγραφή (α.17)

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

·             Oποτεδήποτε όταν δεν χρειάζονται πλέον για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.

·             Όταν διαγραφείτε από την Πλατφόρμα (τα οποία ούτως ή άλλως θα διαγράφονται αμέσως).

·             Όταν έχουν υποστεί παράνομη επεξεργασία.

Δεν απαιτείται να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη:

·             Για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση.

·             Για την εκπλήρωση άλλου νόμιμου σκοπού ή άλλης νομικής βάσης.

·             Για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων.

Περιορισμός (α 18)

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε (δηλ. να διατηρήσουμε αλλά να μη χρησιμοποιήσουμε) τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν:

·             Η ακρίβειά τους αμφισβητείται (βλέπε Διόρθωση), ώστε να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε την ακρίβειά τους.

·             Η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να διαγραφούν.

·             Δεν είναι πλέον απαραίτητη για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, αλλά εξακολουθούμε να τα χρειαζόμαστε για την θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων ή υπάρχει άλλος νόμιμος σκοπός επεξεργασίας ή άλλη νομική βάση.

Φορητότητα (α.20)

Όταν η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεση, και γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να παράσχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη μορφή που χρησιμοποιείται ευρέως, σε μορφή μηχανικής ανάγνωσης ή μπορείτε να ζητήσετε να μεταφερθούν απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Ωστόσο το δικαίωμα αυτό, βάσει του νόμου, αφορά μόνον δεδομένα εκείνα τα δεδομένα που έχουν χορηγηθεί από το ίδιο το υποκείμενο και όχι αυτά που συνάγονται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας επί τη βάσει των δεδομένων που του έχει χορηγήσει το υποκείμενο.

Εναντίωσης (α.21)

Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, η οποία έχει ως νομιμοποιητική βάση το έννομο συμφέρον της Εταιρείας ή την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον.

Άρση συγκατάθεσης (opt-out)

Δικαιούστε να άρετε την συγκατάθεσή σας, όπου προβλέπεται ως βάση της επεξεργασίας η λήψη της συγκατάθεσης. Η άρση γίνεται για το μέλλον.

Εποπτική αρχή

 

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδομένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr).  

Ταυτότητα

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα όλων των αρχείων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα και διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς απόδειξη της ταυτότητάς σας αν υποβάλλετε αίτημα σχετικά με τα εν λόγω αρχεία.

Κόστη

Δεν θα σας επιβαρύνουμε με κόστος για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν, όπως προβλέπει ο νόμος, το αίτημά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιμο ή υπερβολικό, οπότε δυνάμεθα να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν χρεώσεις πριν ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.

Χρονοδιαγράμματα

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε τυχόν έγκυρα αιτήματα το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα, οπότε στοχεύουμε να απαντήσουμε εντός τριών μηνών. Θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να χρειαστούμε περισσότερο από έναν (1) μήνα για τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω. Μπορεί να σας ρωτήσουμε αν μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς θέλετε να λάβετε ή τι είναι αυτό ακριβώς που σας απασχολεί. Αυτό θα μας βοηθήσει να ενεργήσουμε πιο γρήγορα το αίτημά σας.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε συγκεκριμένα και αληθή στοιχεία ή/και πραγματικά περιστατικά για να μπορέσουμε να απαντήσουμε ή/και να ικανοποιήσουμε με ακρίβεια το αίτημά σας, άλλως επιφυλασσόμαστε για τυχόν σφάλματα τα οποία εκ φεύγουν του ελέγχου μας. Επίσης η Εταιρεία μας δύναται να αποκρούσει αιτήματα που είναι αβάσιμα ή υπερβολικά ή καταχρηστικά ή κακόπιστα ή εν γένει παράνομα, στο πλαίσιο των προβλέψεων του νόμου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Cookies CARMAP

H παρούσα Πολιτική Cookies αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και άρα και των Όρων Χρήσης της Εταιρείας για την Πλατφόρμα και ενιαίο με αυτούς σύνολο.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες συσκευές για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στο Δικτυακό μας Τόπο, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies και παρόμοιες συσκευές που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

1. Τι είναι τα cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή, μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν επισκέπτεσθε την Πλατφόρμα. Τα cookies μας βοηθούν να συλλέξουμε πληροφορίες απαραίτητες για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του Διαδικτυακού Tόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, την προσαρμογή του στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της Πλατφόρμας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Κανένα αρχείο Cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδικτυακό Τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες που να σας ταυτοποιεί προσωπικά και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας. Για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επισκεφτείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Τα στοιχεία που συλλέγουν τα cookies μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα του Δικτυακού Τόπου συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξετε μέσω του Δικτυακού μας Tόπου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Cookies, το τρόπο διαχείρισης και διαγραφής τους, μπορείτε να βρείτε στο www.aboutcookies.org

2. Είδη cookies

Στην Πλατφόρμα χρησιμοποιούνται οι εξής κατηγορίες Cookies:

Παροδικά και επίμονα

Τα «παροδικά» Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στο Διαδικτυακό Τόπο και διαγράφονται με την έξοδό σας από αυτόν. Τα «επίμονα» Cookies παραμένουν στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι να διαγραφούν από εσάς. Παράδειγμα τα Cookies που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους μας των Υπηρεσιών μας προς εσάς ή Cookies που καταγράφουν τις συμπεριφορές σας μέσα στην Πλατφόρμα, όπως τις επιλογές σας, τα δημογραφικά σας στοιχεία, τα προϊόντα που επισκέπτεστε, και άλλα στοιχεία που συμβάλλον στη δημιουργία ενός ανώνυμου προφίλ.

Cookies Τρίτων (3dr Party Cookies)

Τρίτοι όπως η Google Analytics δύνανται να εγκαθιστούν τα Cookies που χρησιμοποιούμε. Στην περίπτωση που μέσω της Πλατφόρμας εισέρχεστε σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή συνδέεστε με φορείς κοινωνικής δικτύωσης (twitter, facebook, youtube), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τρίτοι αυτοί διαδικτυακοί τόποι ή φορείς, ενδεχομένως να εγκαθιστούν Cookies αμέσως μόλις πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο. Τα Cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

3.  Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται από τα Cookies

Τα cookies αποτελούν απαραίτητο παράγοντα για τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπού μας. Ο βασικός στόχος που έχουν τα cookies μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας. Για παράδειγμα, τα cookies μας βοηθούν να απομνημονεύσουμε τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, χώρα, κτλ.) κατά την περιήγηση και στις μελλοντικές επισκέψεις. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται στα cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων τη βελτίωση της ιστοσελίδας, μέσω αξιολόγησης των αριθμών και μοτίβων χρήσης, την προσαρμογή του ιστότοπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την βελτιωμένη ταχύτητα των αναζητήσεων, κ.λπ. Σε μερικές περιπτώσεις, με προηγούμενη συγκατάθεσή σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα για να λάβουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας δείξουμε από την Πλατφόρμα μας ή τις ιστοσελίδες τρίτων ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο, διαφημίσεις που βασίζονται στην ανάλυση των συνηθειών περιήγησης που έχετε.

4. Πίνακας με τα είδη των Cookies

Στον πίνακα που ακολουθεί παραθέτουμε τα Cookies που χρησιμοποιούμε στην Πλατφόρμα, τις πληροφορίες που το καθένα συλλέγει, το σκοπό που οι εν λόγω πληροφορίες εξυπηρετούν καθώς και την προέλευση καθενός:

 

 

Πληροφορίες / Σκοπός Cookies

ΑΝΑΓΚΑΙΑ

Απαραίτητα προκειμένου να λειτουργήσει η ιστοσελίδα και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες του CARMAP που επιλέγετε. Χωρίς αυτά, λειτουργίες όπως η σύνδεση στο λογαριασμό σας, η χρήση του ημερολογίου και τα φίλτρα αναζήτησης δεν θα ήταν εφικτά. Επιπλέον λειτουργίες συμπεριλαμβάνουν την αποτροπή κακόβουλης χρήσης των υπηρεσιών του CARMAP, την ασφάλεια συναλλαγών, καθώς και την αποθήκευση των επιλογών σας σχετικά με την ιδιωτικότητα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν απαιτείται ενέργειά σας για την αποδοχή αυτών.

ΕΠΙΔΟΣΗΣ

Μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες του CARMAP, συλλέγοντας και αναλύοντας στατιστικά στοιχεία για τη μετάβασή σας σε εμάς από άλλη ιστοσελίδα και για την εν γένει επισκεψιμότητα του CARMAP (πχ. αριθμός επισκεπτών, συχνότερες αναζητήσεις), καθώς και τη συγκεκριμένη διάδρασή σας με τις υπηρεσίες μας. Τρίτοι πάροχοι ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία αυτή. 

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Διευκολύνουν την προσωποποίηση του περιεχομένου του CARMAP. Τα φίλτρα που χρησιμοποιείτε (πχ. υπηρεσίες ειδικότητας), τις Επιχειρήσεις που αναζητάτε και βλέπετε, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο CARMAP, να σας προτείνουμε και να σας βοηθάμε να βρείτε αμέσως αυτό που ψάχνετε.

ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ

Η διάδρασή σας με τις υπηρεσίες του CARMAP χρησιμοποιείται από τρίτους παρόχους για σκοπούς ανάλυσης και διαφημιστικής χρήσης από τους παρόχους αυτούς.

5. Τρόπος διαχείρισης και διαγραφής των Cookies

Τα μενού των περισσοτέρων προγραμμάτων περιήγησης παρέχουν επιλογές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Cookies. Οι επιλογές αυτές ποικίλλουν αναλόγως του προγράμματος περιήγησης. Αναλόγως των επιλογών που σας δίνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επιτρέπετε την εγκατάσταση Cookies, να απενεργοποιείτε/διαγράφετε τα ήδη υπάρχοντα ή να ειδοποιείστε κάθε φορά που λαμβάνετε cookies. Οδηγίες για τη διαχείριση και διαγραφή των Cookies βρίσκονται συνήθως εντός του μενού “Help”, “Tools” ή “Edit” του προγράμματος περιήγησης. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερή καθοδήγηση στο www.youronlinechoices.com/gr όπου επεξηγείται αναλυτικά ο τρόπος ελέγχου και διαγραφής των αρχείων cookies στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας, ότι, σε περίπτωση που απορρίψετε ή απενεργοποιήσετε τα Cookies του διαδικτυακού μας τόπου, η λειτουργικότητα των ιστοσελίδων ενδέχεται εν μέρει να χαθεί. Επίσης, απενεργοποιώντας ένα Cookie ή μια κατηγορία Cookies, δεν διαγράφεται το Cookie από το πρόγραμμα περιήγησης. Μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει από εσάς, αλλάζοντας τις εσωτερικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε .

Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτήν τη σελίδα λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τα οποία συσχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να από-επιλέξετε τις ομάδες cookies που επιθυμείτε να αποφύγετε μέσα από ένα απλό popup menu κατά την είσοδο σας στην Πλατφόρμα.

6. Αλλαγές στη χρήση των Cookies από εμάς

Δυνάμεθα κατά καιρούς να τροποποιούμε την Πολιτική Cookies, είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στην Πλατφόρμα. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένδειξη στην αρχική μας ιστοσελίδα που θα επισημαίνει την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα και τις υπηρεσίες της αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση της Πλατφόρμας και των υπηρεσιών μας που παρέχονται μέσω αυτού.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.

7. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη Εξυπηρέτηση στo τηλέφωνο 2103008087 Δευτέρα έως Παρασκευή πλην αργιών, από 09:00 έως 17:00 ή με αποστολή Email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Carmap Logo

Το Carmap είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα στην οποία συγκεντρώνονται μεγάλο πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν τον οδηγό, τη μετακίνηση, το αυτοκίνητο και άλλα οχήματα.

Επικοινωνία Υποστήριξης

Ωράριο Λειτουργίας:

9:00 ΠΜ – 5:00 ΜΜ

Τηλ. Επικοινωνίας: